Suroviny
Porce: 1 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 853 kJ / 204 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,90 g |
Tuky | 6,76 g |
Vláknina | 2,55 g |
Cholesterol | 56 mg |
Sodík | 60 mg |
Sůl | 0,12 g |
Sacharidy | 7,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 8. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Husarský závitek -DIA verze
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k6n6
Moje poznámka
Husarský závitek -DIA verze
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k6n6
Nejnovější recepty
Meruňkový koláč
Přidáno před 12 hodinami
Rýže s kuřecím masem, pečenou dýní a květákem
Přidáno před 12 hodinami
Cuketové lečo s klobáskou
Přidáno před 17 hodinami
Třešňová zmrzlina s jogurtem a třešňovým toppingem
Přidáno před 19 hodinami
Pečený česnek uchovávaný v oleji
Přidáno před 21 hodinami
Krevety na víně, česneku a s rajčátky
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Petik05 před 8 hodinami
Koprová polévka s tarhoňou
lenka64892 před 9 hodinami
Záhorácký závitek
HanaS92 před 9 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
Sahula před 10 hodinami
Makronky
mares-mikulas před 11 hodinami
Pečené brambory s parmazánem
vanilj před 13 hodinami
Báječný perník
Lunaskira před 13 hodinami
Čínská "červená" polévka
Sporerova před 14 hodinami
Kefírová buchta s krémem
veronika_straka před 16 hodinami
Halušky s brynzou
Lupcina před 16 hodinami
Tématické fráze:
husarské závitky,
husartský závitek,
husarský plátek,
dia recepty masové závitky,
husarský vepřový závitek,
husarský guláš,
husarsky zavytek,
on line kuchařka,
kuchařka on line,
vepřový závin husarský,
husarsky kureci zavitek,
dia vepřový závitek,
dia mou,
recept vepřovy husartsky zavitek,
husarsky kousek jidlo,
vepřový závitek husarský,
dia recepty z mletého masa,
jak spravne udelat zavitek,
recept - mlete hovězi - dia,
husárský řízek
Suroviny:
hovězí zadní,
sůl,
paprika sušená sladká,
cibule,
cibule,
mouka hladká,
olej
Komentáře (15)
Samozřejmě,když je to plátek nebo závitek tak to je jasné,ale když dělám guláš,tak ho neumím udělat jen třeba ze 100g jak by to mělo správně pro Dia/tedy přímo pro mou dietu/být.