Postup přípravy
Zveřejněno 12. 8. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušené kedlubny s uzeným masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YV8M
Moje poznámka
Dušené kedlubny s uzeným masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YV8M
Nejnovější recepty
Kuřecí vývar s domácí těstovinou
Přidáno před 5 hodinami
Kefírové koláčky s tvarohem a povidly
Přidáno před 5 hodinami
Palačinková růže
Přidáno před 13 hodinami
Bílá cibulová omáčka se zeleninou
Přidáno 9. 5. 2025 11:41
Kakaový koláč s rebarborou a kokosem
Přidáno 9. 5. 2025 11:34
Mrkvová buchta z remosky
Přidáno 9. 5. 2025 11:28
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Lehký tvarohový koláč
Kamila30 před 16 minutami
Rebarborový koláč
hankaslaba@email.cz před 18 minutami
Krupicová kaše
kodrla před 33 minutami
Pohankové karbanátky se sýrem
Jitka64 před 1 hodinou
Bublanina
scorpioon01 před 1 hodinou
Křenová omáčka
trdlo před 1 hodinou
Cibulová omáčka s karamelem
trdlo před 1 hodinou
Kuřecí řízek marinovaný v zakysané smetaně
BTKILI před 2 hodinami
Arabský twister alá KFC
Marcela0123 před 3 hodinami
Muffiny s lesním ovocem
olonik před 4 hodinami
Tématické fráze:
dušené kedlubny,
dušené kedlubny s masem,
dušený kedluben,
dušené kedlubny recept,
recept na dušené kedlubny,
dušená kedlubna,
dušená kedlubna recept,
kedlubny dušené na másle,
kedlubny s masem,
dušená kedlubna s masem,
recept dušené kedlubny,
kedlubny s uzeným masem,
dušěný kedluben recept,
kedlubny s uzeným,
vařené kedlubny,
dušený kedlubny,
dušené kedlubny recepty,
dušená kedlubna na másle,
vařená kedlubna,
dušený kedluben s masem
Suroviny:
kedlubna,
krkovice vepřová,
vývar uzený,
máslo,
mouka hladká,
cibule,
ocet,
cukr,
sůl
Komentáře (25)
...a ještě vonící uzeným masem
Andrejko, nikým se tu nenech vyprovokovat, zvláště neregistrovanými, nemají žádné právo na to, nám tady určovat kdo bude, nebo nebude dávat recepty a kolik jich bude-docela bych byla zvědavá na ty jejich, kdyby se zaregistrovali
Dávám ti 8.bod, protože tu chuť znám a taky to tak vařím