Postup přípravy
Zveřejněno 18. 8. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
"Zelené" rybí placičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YVGn
Moje poznámka
"Zelené" rybí placičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YVGn
Nejnovější recepty
Vepřová pěna z domácí vepřovky
Přidáno před 11 hodinami
Vepřový chalupářský guláš s vejcem a opečeným párkem
Přidáno před 13 hodinami
Bábovka z karamelového Salka
Přidáno před 14 hodinami
Hořčice z cukety
Přidáno před 14 hodinami
Fettuccine ve smetanové omáčce s krémovými žampiony a kuřecím masem
Přidáno před 14 hodinami
Piškotové řezy s džemem, mascarpone krémem a šlehačkou
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Besan barfi (indický dezert z cizrnové mouky)
AndreaMachacova před 9 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Topmoni před 11 hodinami
Buchtičky s krémem
vercuchle před 11 hodinami
Babiččiny blbouny
MarieBrozova před 12 hodinami
Minipizzy jedna radost
vladhn před 12 hodinami
Cuketová krémová polévka
eva.kortanova.ez@volny.cz před 13 hodinami
Croissanty s nuttelou
hustaliska před 14 hodinami
Linecké sušenky
Mummy46 před 14 hodinami
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
GabinaMraz před 15 hodinami
Extra rychlé lívance
oplovka před 15 hodinami
Tématické fráze:
zelené placky,
rybí placky,
nejlepší rybí recepty,
pečené rybí placičky,
halibut gronský recept,
recept na zelené placky,
ribi placičky,
zelené placky recept,
rybí placky recept,
rybí placičky z filé recept,
recepty zelené placky,
rybi placicky brambory,
recept zelené placky,
rybí placky recepty,
recept rbí placky,
recepty z vařených brambor,
jak pošírovat rybu,
ribí salát se zeleninou,
rybí placičky,recept,
rybí placičky smažené
Suroviny:
filet z tresky,
brambory,
pesto,
paprika čerstvá červená,
cibulka jarní,
česnek,
vejce,
sůl,
parmazán,
strouhanka,
mouka,
mléko
Komentáře (11)
To pesto by ale nemělo být nahořklé, zkus jinou firmu, nebo si ho udělej sama, na to základní tu recepty jsou
Jinak