Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí roláda s játry

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

aaura aaura

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 431 kJ /
820 kcal
Bílkoviny101,36 g
Tuky40,12 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 3,00 g
Sodík 554 mg
Sůl1,32 g
Sacharidy13,40 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kuře vykostíme, utvoříme rovnoměrný plát masa. Posolíme, popepříme, poklademe anglickou slaninou. Na to rozprostřeme játra, míchaná vajíčka, a pro barvu papriku a cibulovou nať. Krok 2: Maso svineme do rolády a spojem dolů vložíme do formy na biskupský chlebíček. Pokud je kuře menší a použijeme méně jater, poslouží nám i srnčí hřbet. Toto se mi velmi osvědčilo, maso nemusíme vázat ani šít a drží pohromadě. Roládu posolíme i zvenku a posypeme kmínem. Kdo má rád, může použít jakékoliv jiné koření. Mně zbyla marináda z grilovaných žeber, tak jsem roládu potřela. Upečeme doměkka, nakrájíme na plátky a podáváme.

Zveřejněno 19. 8. 2011

Poznámka autorky aaura

Výborná je i studená

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí roláda s játry

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vmAX

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí roláda s játry

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vmAX

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (9)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

aaura: Roláda bude určitě moc chutná;-):yes::-K

Vypadá to báječně! Skvělý fotopostup!!!:yes:

Moc povedené, recept i fotečka:yes:

Roláda i náplň se mi líbí:-KPo rozkrojení je mozaika moc krásná a Ty máš druhý bodíček zasoužený:-p+2:yes:

Aauro:-) rolády všeho druhu mám moc ráda (ráda je i dělám) a ta Tvá se mi moc líbí:-) - mimochodem, už samotná játra s bazalkou jako minutka jsou:-p.
A taky Tě tu chci přivítat a popřát Ti na Topreceptech krásné chvilky a hodně dobrých přátel:-K.

určitě i tak by to šlo....a k tšm játrům se dá dát prakticky cokoliv hlavně aby to bylo barevné ;-)

No vida, zase dobrý nápad. Tohle by se určitě dalo udělat jen na 2 plátky, všechno, co tam má být naložit a stočit.:-p:yes:

Tématické fráze:
kureci rolada s jatry, kuřecí roláda, jak vázat roládu, vepřová roláda s játry, roláda s játry, kachní roláda plněná játry, kuřecí játra recepty, jak vázat masovou roládu, kuřecí roláda s kuřecími játry, kuřecí roláda plněná jatry, jak vazat maso, recepty z kuřecí játry, masová roláda s játry, kachni rolada s jatry, kuřecí roláda játra, jak vazat rolady, roláda z kuřecího masa v srnčím hřbetu plněná játry, roláda z králíka s jatry, kureci roláda v srnčím hřbetu, kureci rolada z jatry

Suroviny:
kuře, slanina anglická, játra kuřecí, vejce, paprika čerstvá červená, cibulka jarní, sůl, pepř, kmín celý

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu