Kuřecí rošťák
Kuřecí maso je nejčastěji servírované maso, proto jistě oceníte tip na jakoukoliv obměnu. Vyzkoušejte náš recept na kuřecí rošťáky. Díky pivní marinádě se bude maso doslova rozplývat na jazyku.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 370 kJ / 1 044 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 139,41 g |
| Tuky | 25,55 g |
| Vláknina | 1,50 g |
| Cholesterol | 793 mg |
| Sodík | 1,54 g |
| Sůl | 3,67 g |
| Sacharidy | 58,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Nejprve připravíme marinádu smícháním vejce, piva, mouky, Solamylu, sójové omáčky, hořčice a pepře. Podle chuti přidáme sůl.
Krok 2: Kuřecí maso nakrájíme na kousky a necháme marinovat nejméně 3 hodiny, může se nechat i přes noc.
Krok 3: Pak kousky na oleji smažíme dozlatova.
Zveřejněno 25. 8. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí rošťák
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l8q5
Moje poznámka
Kuřecí rošťák
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l8q5
Nejnovější recepty
Cuketa na kari a česneku s nakládanou červenou paprikou
Přidáno před 9 hodinami
Belgické lanýže
Přidáno před 10 hodinami
Nejlepší plněné perníčky
Přidáno před 11 hodinami
Ořechové šuhajdy
Přidáno před 11 hodinami
Cottage pie - pečená kaše s masovou směsí
Přidáno před 13 hodinami
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 14 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zdravý makový koláč
Janicee před 5 hodinami
Tradiční linecké cukroví
kamila.k před 7 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
vladhn před 7 hodinami
Čokoládové crinkles s bílým kabátkem
Pajafaja před 8 hodinami
Košíčky plněné ořechovou náplní
marhau před 8 hodinami
Tvarohová štola
[email protected] před 9 hodinami
Vanilkové rohlíčky
Libotovska před 10 hodinami
Koňakové košíčky
kvetka před 11 hodinami
Hovězí polévka
Kajkajak před 11 hodinami
Nejlepší marokánky
Lada008 před 12 hodinami
Tématické fráze:
rostaci z kureciho masa,
kureci rostaci,
rošťáci recept kureci,
roštáci recept,
recept na rošťáky z kuřecího,
roštáci recepty kuřecí,
recept na rošťaky,
rostak,
nakládané maso roštáci,
recept rošťáci,
rošťáci,
rošťák recept,
roštáci kuřecí,
kuřecì řízky rošťáci,
roštáky,
kuřecí rošťáci recept,
recepty rošťáci,
rošťáci s kuřecího masa,
top recepty kuřecí maso,
kuřecí plátek rošták
Suroviny:
vejce,
pivo světlé,
mouka hladká,
solamyl,
omáčka sojová,
hořčice,
pepř,
sůl,
maso kuřecí,
olej
Komentáře (15)
Petra H.: možná, byste si znovu měla přečíst recept i odkaz - pak pochopíte vy
Jako důkaz ti posílám obrázky.
Jen mi v surovinách chyběla sůl, tak jsem do marinády dala asi jednu kávovou lžičku.
Díky za výtečný oběd