Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 490 kJ / 1 790 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 215,84 g |
Tuky | 77,97 g |
Vláknina | 34,59 g |
Cholesterol | 780 mg |
Sodík | 7,17 g |
Sůl | 17,38 g |
Sacharidy | 40,92 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jehněčí s provensálským kořením
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nZkY
Moje poznámka
Jehněčí s provensálským kořením
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nZkY
Nejnovější recepty
Kuřecí rychlovka na tymiánu
Přidáno před 4 hodinami
Pizza šneky
Přidáno před 5 hodinami
Kakaové bábovičky bez mouky vhodné pro diabetiky
Přidáno před 5 hodinami
Ředkvičková pomazánka s pažitkou
Přidáno před 6 hodinami
Muffiny s kávovým krémem
Přidáno před 6 hodinami
Fazolové houstičky bez mouky pro diabetiky
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelené smoothie s jogurtem
Valis před 3 hodinami
Tvarohový linecký koláč
zackovam před 4 hodinami
Kuřecí řízek v sýrovém těstíčku
PavRex před 5 hodinami
Kynuté knedlíky s rebarborou
LudmilaT před 5 hodinami
Tvarohový koláč na listovém těstě
Ivaho před 5 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
PavelK33 před 6 hodinami
Vietnamská grilovaná kachna
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 7 hodinami
Ředkvičkový salát
wimra před 7 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborou
Misshell před 8 hodinami
Tématické fráze:
jehněčí maso recepty,
jehněčí plecko,
jehneci pastika recept,
koření na jehněčí maso,
jehnečí recept,
jehněčí recepty,
recepty jehněčí maso,
jehněčí maso recept,
jehněčí maso,
jehněčí,
jehněcí kýta recept,
recepty na jehněčí maso,
recepty z jehněčího,
marináda na jehněčí maso,
recepty jehněčí kýta francie,
recepty z jehněčího masa,
jehněčí plecko recept,
vaření-jehněčí,
recepty jehneci,
recept jehněčí
Suroviny:
kýta jehněčí,
petržel,
celer,
cibule,
mrkev,
voda,
olej olivový,
sůl,
pepř bílý,
koření provensálské,
koření polévkové,
koření grilovací,
česnek
Komentáře (9)