Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 684 kJ / 3 510 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,73 g |
Tuky | 176,78 g |
Vláknina | 21,75 g |
Cholesterol | 981 mg |
Sodík | 2,11 g |
Sůl | 1,83 g |
Sacharidy | 392,03 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybízový chlebíček z pekárny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qAJ3
Moje poznámka
Rybízový chlebíček z pekárny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qAJ3
Nejnovější recepty
Domácí Mila oplatky
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí nudličky v omáčce z fazolek s paprikou a hráškem
Přidáno před 17 hodinami
Švestkové chutney
Přidáno před 21 hodinami
Plněné papriky podle Jana Punčocháře
Přidáno 26. 7. 2025 06:00:02
Okurková limonáda
Přidáno 26. 7. 2025 05:01:02
Treska v zeleninovém lůžku
Přidáno 25. 7. 2025 13:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na zelí
bioubi před 12 minutami
Jednoduchá medvědí omáčka s bramborami
trdlo před 42 minutami
Zapečené uzeniny s černým pivem
Darwin před 48 minutami
Květák s hráškem na paprice
Hannah64 před 1 hodinou
Cuketové karbanátky s hermelínem
Tamara63 před 1 hodinou
Cuketová polévka trochu jinak
trdlo před 1 hodinou
Pečené cikánské koleno
astosch před 1 hodinou
Buchta Vanilkový obláček
Fitulka před 1 hodinou
Hebká hustá čokoládová poleva
Fitulka před 1 hodinou
Cukeťák se sýrem
Ladu83 před 1 hodinou
Tématické fráze:
koláč s aronií,
buchta s aronií,
rybízová buchta z pekárny,
rybízová buchta z domácí pekárny,
pečení s aronií,
pecky červeného rybízu fotky,
chlebíček z pekarny,
buchta z aronie,
jak se naučit delat chlebíček,
ribizový kolác,
domácí pekárna a buchta z rybizem,
chlebíček s červeným rybízem,
rybízový kolác z pekárny,
rybízovy kolac z domaci pekarny,
buchta s červeným rybízem z domácí pekárny,
rybízový moučník z pekárny,
ribízový koláč z domácí pekárny,
jak zachazet z pekarnou,
bezinky na buchtě,
recepty s aronii
Suroviny:
máslo,
vejce,
esence vanilková,
ořechy mleté,
mouka hladká,
prášek do pečiva,
soda jedlá,
cukr,
sůl,
rybíz
Komentáře (28)
Příště to dělat nebudu, po konzultaci s jednou zdejší kuchařinkou spíš zkusím přidat pohankovou mouku případně to udělám podle originálu no...
Udělala se mi silnější tmavá kůrka, střídka je ale vynikající, vláčná a nedusí. Kůrku jsem holt ořezala