Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 684 kJ / 3 510 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,73 g |
Tuky | 176,78 g |
Vláknina | 21,75 g |
Cholesterol | 981 mg |
Sodík | 2,11 g |
Sůl | 1,83 g |
Sacharidy | 392,03 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybízový chlebíček z pekárny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qAJ3
Moje poznámka
Rybízový chlebíček z pekárny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qAJ3
Nejnovější recepty
Filé s kapary
Přidáno před 10 hodinami
Rybí filé stylu Vera Cruz
Přidáno před 13 hodinami
Smažené cuketové květy
Přidáno před 14 hodinami
Špagety se směsí zeleniny a klíčky
Přidáno před 19 hodinami
Palačinky s pomerančem
Přidáno 10. 9. 2025 20:58:12
Zapečené brambory s kuřecím mletým masem
Přidáno 10. 9. 2025 13:42:30
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
"Tatarák" z tvarůžků a camembertu
Petik05 před 10 hodinami
Pudinkovo-švestkové koláče
Ivcatkoo před 11 hodinami
Cuketovo kokosový moučník s čokoládovou polevou
ilonka22 před 13 hodinami
Vdolky naší holky
h.plskova před 13 hodinami
Polévka s tortellini, fazolemi a špenátem
Eva07 před 13 hodinami
Poctivá květáková polévka
malanova.misa před 13 hodinami
Rychlý koláč s meruňkami
majka-24 před 13 hodinami
Valašský bramborový řízek
Vlastimir před 14 hodinami
Rybí salát z kapra, který si zamilujete
manas před 15 hodinami
Rychlý švestkový koláč
kackahoz@seznam.cz před 16 hodinami
Tématické fráze:
koláč s aronií,
buchta s aronií,
rybízová buchta z pekárny,
rybízová buchta z domácí pekárny,
pečení s aronií,
pecky červeného rybízu fotky,
chlebíček z pekarny,
buchta z aronie,
jak se naučit delat chlebíček,
ribizový kolác,
domácí pekárna a buchta z rybizem,
chlebíček s červeným rybízem,
rybízový kolác z pekárny,
rybízovy kolac z domaci pekarny,
buchta s červeným rybízem z domácí pekárny,
rybízový moučník z pekárny,
ribízový koláč z domácí pekárny,
jak zachazet z pekarnou,
bezinky na buchtě,
recepty s aronii
Suroviny:
máslo,
vejce,
esence vanilková,
ořechy mleté,
mouka hladká,
prášek do pečiva,
soda jedlá,
cukr,
sůl,
rybíz
Komentáře (28)
Příště to dělat nebudu, po konzultaci s jednou zdejší kuchařinkou spíš zkusím přidat pohankovou mouku případně to udělám podle originálu no...
Udělala se mi silnější tmavá kůrka, střídka je ale vynikající, vláčná a nedusí. Kůrku jsem holt ořezala