Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 127 kJ / 269 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,60 g |
Tuky | 2,15 g |
Vláknina | 24,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 44 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 39,36 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pstruh s bylinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M7YB
Moje poznámka
Pstruh s bylinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M7YB
Nejnovější recepty
Vanilkový máslový korpus
Přidáno před 24 minutami
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno před 1 hodinou
Hokaido krémová polévka s kokosovým mlékem
Přidáno před 4 hodinami
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno před 17 hodinami
Maminčina bažantí stehna
Přidáno před 23 hodinami
Tvarohový koláč s hruškami
Přidáno 20. 10. 2025 13:24:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buřtguláš samotáře Rermora
Dogys před 29 minutami
Kuřecí čína
Cikitaka před 33 minutami
Švestková buchta
ctomala před 52 minutami
Švestková povidla
ctomala před 53 minutami
Sterilovaná paprika s olejem
Michaela77 před 3 hodinami
Černá čočka s kořenovou zeleninou - příloha či teplý salát
Modraska před 3 hodinami
Borůvkové muffiny
olivka před 4 hodinami
Dvoubarevná hrníčková bábovka
Dagemar před 4 hodinami
Vepřové kostky na česneku
Nikijaho před 4 hodinami
Tématické fráze:
pstruh s bylinkami,
pstruh,
pstruh s bylinkami recepty,
pstruh v alobalu,
pečený pstruh s bylinkami,
pstruh na bylinkach,
recepty s bylinkami,
pstruh s bylinkama,
recept pstruh s bylinkami,
pstruh recepty s bylinkami,
pstruh s bilinkami,
líčka pstruh,
pstruh recepty,
recept na pstruha,
lička se pstruha,
jake bylinky se davaji na pstruha,
líčka ze pstruha,
pstruh recept s bylinkami,
prstuh s bylinkami,
jak vyloupnout líčko
Suroviny:
pstruh,
cibulka,
žampióny,
olej,
sůl,
kopr,
petrželka,
česnek,
citron
Komentáře (12)
Ale receptík je prima
Bratříček vyhrožuje 8 pstroužky, tak mňááám