Pstruh s bylinkovým bříškem

zizala Kuchařka: zizala

Ryby 8 názorů

Suroviny

pstruh
mladé kopřivy
šťovík
listová petržel
šalvěj
máslo
sůl
citrón
Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Pstruhy očistíme, uvnitř osolíme a bříško jim vycpeme směsí omytých a osušených bylin. Osolíme i vně, povrch potřeme olejem a grilujeme nebo pečeme dočervena.

  2. Hotovým rybám vyjmeme bylinky z břicha, na každé necháme rozpustit kousek másla a podáváme s citronem, chlebem a bílým vínem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 29 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Pstruh s bylinkovým bříškem

Tématické fráze: tncz nova špenatove halušky jaka bylina ke pstruhovi jak grilujeme pstruhy recepty pstruh na masle s bylinkovym prelivem