Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 793 kJ / 1 385 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,17 g |
Tuky | 92,79 g |
Vláknina | 43,27 g |
Cholesterol | 138 mg |
Sodík | 3,25 g |
Sůl | 7,50 g |
Sacharidy | 52,72 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Houbové ragú s uzeným bůčkem a paprikami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V0OB
Moje poznámka
Houbové ragú s uzeným bůčkem a paprikami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V0OB
Nejnovější recepty
Brynzová pěna
Přidáno před 8 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 12 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno před 22 hodinami
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 22 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 23 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční nádivka z letáku Albert
radekfiala před 8 hodinami
Sýrová pomazánka na topinky à la tatarák
Didi07 před 9 hodinami
Buchta z jogurtu
husarikovalenka před 11 hodinami
Těstovinový salát s tuňákem a vejcem
Lucie1001 před 11 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Verunka 81 před 11 hodinami
Salát Coleslaw
bublinka.1 před 12 hodinami
Kuřecí plátky v bylinkové omáčce
RomanaMonika před 12 hodinami
Bublanina II
Frana74 před 13 hodinami
Řezy se zakyskou
Koffi před 15 hodinami
Bábovka...
Marcela0123 před 15 hodinami
Tématické fráze:
houbové ragú,
hřibové ragů,
houbová směs s uzeným,
ragú hřibové,
houbova směs z uzenym,
recepty na houbové ragů s masem,
lilkové ragu,
podpapirak,
ragu z hribu,
máslový hřib,
ragú,
co je ragú,
houbová omáčka s uzeným,
houbová směs s bůčkem,
zapečené houby z bůčkem,
houby s uzeným,
recept na houbové ragú,
recepty hribove ragu,
svycarsky recept na rasty,
top recepty bahula
Suroviny:
houby lesní,
bůček uzený,
paprika čerstvá červená,
cibule,
česnek,
paprika sušená sladká,
paprika sušená uzená,
pasta papriková,
kmín celý,
vývar,
nať cibulová,
sůl
Komentáře (25)
je víkend, krásné počasí, tak hurá do lesa, rostou
jo a o tom papanicku nema cenu ani mluvit,protoze tahle krasa,ta musi i uzasne chutnat
tady fakt nerostou
neva, já to zkusím s těma žampionama, co už