Martinove biele kone - bezlepkové

ercicka Kuchařka: ercicka

Dietní recepty , Bezlepkové 8 názorů

Suroviny

250 ml mléka
1 vejce
50 g másla
5 PL tekutého medu
550 g bezlepková mouka Schär - Mix B
na špičku nože mleté skořice
na špičku nože mletého hřebíčku
nastrouhaná pomerančová kůra
1/2 čerstvého droždí
Recept si zatím oblíbilo 8 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Suroviny dame do pekarne v poradi najprv tekute a potom sypke a zapneme program cesto, alebo rychly cesto. Cesto moc nenakysne, je vlacne, podoba sa na cesto na keksy.

  2. Podsypavame a vyvalkame na asi 7-8mm a vykrajujeme koniky alebo aj ine tvary.

  3. Ukladame na plech s papierom na pecenie, pecieme vo vyhriatej trube asi 15 min na 180-200°C.

  4. Zdobime klasickou bielkovou polevou alebo inou bielou, napr, ktora sa pouziva na puncove rezy.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Martinove biele kone - bezlepkové

Tématické fráze: bezlepkové recepty bezlepkové recepty do pekárny domácí pekárna bezlepkové recepty domácí pekárna recepty bezlepkové bezlepkové punčové řezy bezlepkové recepty pro domácí pekárnu bezlepkové recepty z domácí pekárny bezlepkové recepty domácí pekárna bezlepkové pekárny sušenky pro koně recept bezlepkove domaci pekarny recepty bezlepkové loupáčky bezlepkové recepty v domácí pekárně mail marti-talens.pl loc:cz bezlepkové recepty do domácí pekárny domácí pekárny bezlepkové recepty domácí pekárna bezlepková domácí punčové řezy recepty pro domácí pekárnu bezlepkové bezlepkové recepty pro pekárnu

Zapomněl/a jsem heslo