Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 646 kJ / 1 111 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,04 g |
Tuky | 24,53 g |
Vláknina | 12,20 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 322 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 168,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborové špecle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nNZP
Moje poznámka
Bramborové špecle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nNZP
Nejnovější recepty
Tvarohové knedlíky s jahodami
Přidáno před 4 hodinami
Plněná kuřecí prsa se šťouchaným smetanovým bramborem
Přidáno před 5 hodinami
Žampiony na smetaně s kuřecím masem - rychlovka
Přidáno před 14 hodinami
Nakládané ředkvičky v octě
Přidáno před 22 hodinami
Veganský pudink s rebarborou
Přidáno před 23 hodinami
Bramborová polévka s fazolovými lusky a koprem
Přidáno 3. 6. 2025 13:57
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Těstovinový salát
Sahula před 5 minutami
Těstovinový salát s tuňákem
Sahula před 7 minutami
Těstovinový salát s tuňákem a vejcem
Sahula před 8 minutami
Těstovinový salát s tuňákem I
Sahula před 8 minutami
Těstovinový salát s kuřecím masem
Sahula před 11 minutami
Špekové rohlíkové knedlíky
kunananuk před 15 minutami
Cikánský řízek
ladida před 42 minutami
Plněné papriky s rajskou omáčkou
DavidVolvo před 58 minutami
Zapečené těstoviny s tuňákem a špenátem
PatrikRokl před 1 hodinou
Orgasmus na plechu
Evculina84 před 1 hodinou
Tématické fráze:
bramborové špécle,
špecle,
špecle recept,
bramborové špecle recept,
bramborové špecle recepty,
domácí špecle,
šprecle,
šprecle recept,
špecle kupované,
špecle bramborové,
co jsou špecle,
špecle se špenátem,
specle recepty,
recept na bramborové špecle,
recepty bramborove špecle,
recept na domácí špecle,
německe specle,
lis na špecle,
recept na špecle,
bramborové špercle
Suroviny:
brambory,
mouka polohrubá,
vejce,
sůl
Komentáře (23)
Prosím, používejme pokud možno originální názvy (mezinárodně známé a zažité).
Za hezký receptík další bodík