Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 307 kJ / 73 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,06 g |
Tuky | 0,41 g |
Vláknina | 6,12 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 14 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 13,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Okurkový salát jako příloha
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mw9n
Moje poznámka
Okurkový salát jako příloha
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mw9n
Nejnovější recepty
Řezy s motýlkem
Přidáno před 7 hodinami
Kakaové řezy s krémem a čokošlehačkou
Přidáno před 11 hodinami
Brynzová pěna
Přidáno 4. 5. 2025 19:25
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno 4. 5. 2025 15:01
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno 4. 5. 2025 05:13
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno 4. 5. 2025 05:04
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
"Mac and cheese" po česku
Rici_CZG před 1 hodinou
Sýrovo-slaninový quiche
Miiichiii21 před 4 hodinami
Babiččina třená bábovka
Miiichiii21 před 4 hodinami
Šunková pomazánka na housku, chlebíčky i jednohubky
GabKe před 5 hodinami
Prošívaná deka
sikulka131 před 6 hodinami
Tomatová polévka s těstovinami
jamara před 6 hodinami
Kaiserky s mákem
magdalenka před 6 hodinami
Bramborový gulášek
Martina Fliegerova před 7 hodinami
Pečený bůček
BublinaF před 7 hodinami
Banánové muffiny s ořechy a čokoládou
MartinaR před 8 hodinami
Tématické fráze:
nálev na okurkový salát,
okurkový nálev,
lak na okurkovy salat,
okurkovy salat nalev,
nálev do okurkového salátu,
výroba okurkového salátu,
nálev okurkový salat,
okurkový sa,
nálev na salát,
okurkový salát recept,
okurkovy salat,
okurkovy salat v nalevu,
okurkový salát nálev recept,
recept nalev na okurkový salát,
lák do okurkového salátu,
nálev na okurkový salát recept,
příprava okurkového salatu,
lak do salatu,
zeleninovy salat priloha,
okurkový salát lák
Suroviny:
okurka čerstvá,
rajče,
paprika čerstvá zelená,
cibule,
sůl,
voda,
ocet,
cukr krystal
Komentáře (6)