Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 338 kJ / 798 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,61 g |
Tuky | 44,31 g |
Vláknina | 3,38 g |
Cholesterol | 599 mg |
Sodík | 419 mg |
Sůl | 0,92 g |
Sacharidy | 56,48 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mléčná polévka s žampióny a vařeným vejcem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oZV3
Moje poznámka
Mléčná polévka s žampióny a vařeným vejcem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oZV3
Nejnovější recepty
Smažená cuketa se salámem
Přidáno před 4 hodinami
Pórkové rizoto podle Pohlreicha
Přidáno před 10 hodinami
Cuketové krokety
Přidáno před 12 hodinami
Hrušková marmeláda
Přidáno 18. 8. 2025 17:03:01
Králík s houbovou smetanovou omáčkou
Přidáno 18. 8. 2025 09:06:07
Líné koláče
Přidáno 18. 8. 2025 05:03:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pomazánka ze smažených vajíček
brtna před 5 minutami
Tapiokový pudink s lesními plody
ha.ry před 36 minutami
Kváskové housky, rohlíky, pečivo
Zorrolady před 2 hodinami
Cuketová polévka krémová
Bretik před 2 hodinami
Kvašená cuketa
Bretik před 2 hodinami
Zapékaná cuketa na plech
Bretik před 2 hodinami
Rychlý cuketový guláš
Bretik před 2 hodinami
Zadělávaná cuketa s koprem
Bretik před 2 hodinami
Cuketové palačinky plněné masem a zeleninou
Bretik před 2 hodinami
Šťavnaté zapečené kotlety
Martivac před 2 hodinami
Tématické fráze:
mlečna polevka,
kulajda recept se žampiony,
kulajda se žampiony,
žampionová polévka s brambory,
kulajda s žampióny,
mléčná polévka s bramborem,
žampionová polévka s vejcem,
polévka se žampiony,
kulajda ze zampionu,
mlecna zampionova polevka,
kulajda z zampionu,
koprová polévka se žampiony,
žampióny polévka,
polévka žampiony,
kulajda se smetanou a žampióny,
žampionova mlečna polevka,
selská polévka mlecna,
žampionová polévka mlecna,
mléčná polévka videorecept,
žampiony kulajda
Suroviny:
žampióny,
vejce,
mléko,
vývar,
máslo,
mouka hladká,
koření houbová variace,
pepř,
sůl,
ocet,
petrželka,
libeček
Komentáře (13)
Eliz