Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 720 kJ / 1 367 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 225,85 g |
Tuky | 23,73 g |
Vláknina | 35,20 g |
Cholesterol | 470 mg |
Sodík | 1,42 g |
Sůl | 3,70 g |
Sacharidy | 49,73 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí kostky v PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Zm0Q
Moje poznámka
Hovězí kostky v PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Zm0Q
Nejnovější recepty
Brynzová pěna
Přidáno před 8 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 12 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno před 22 hodinami
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 22 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 22 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční nádivka z letáku Albert
radekfiala před 8 hodinami
Sýrová pomazánka na topinky à la tatarák
Didi07 před 9 hodinami
Buchta z jogurtu
husarikovalenka před 10 hodinami
Těstovinový salát s tuňákem a vejcem
Lucie1001 před 10 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Verunka 81 před 10 hodinami
Salát Coleslaw
bublinka.1 před 12 hodinami
Kuřecí plátky v bylinkové omáčce
RomanaMonika před 12 hodinami
Bublanina II
Frana74 před 13 hodinami
Řezy se zakyskou
Koffi před 15 hodinami
Bábovka...
Marcela0123 před 15 hodinami
Tématické fráze:
hovězí kostky,
hovězí péro,
hovezi kostky recept,
hovězí kostky recepty,
hovězí pero recept,
hovězí péro recepty,
recept hovězí kostky,
hovězí maso péro,
hovězí fajitas,
hovězí podplecí,
hovězí maso - péro,
recept hovězí pero,
recept na hovezi kostky,
recepty z hovězího pera,
recepty hovězí maso,
hovězí fajitas recept,
hovězý guláš,
hovězí podplecí recept,
hovězí podplečí recepty,
hovězí kostky recepty ph
Suroviny:
přední hovězí,
hlíva ústřičná,
kapie červená,
cibule,
rajče naložené,
chilli paprika čerstvá,
sůl,
paprika sušená pálivá,
koření fajitas
Komentáře (23)
Jana Remkova:Použij koření jaké máš ráda. Výsledek bude dobrý.
Fajitas je směs koření (uzená paprika sladká a pálivá, cibule, česnek, hořčice žlutá, tymián, třtinový cukr, sůl).
taky jsem dělala kostky z krávy..ale takové fešácké..to tu nemamo
Jinak to vypadá dobře