Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 752 kJ / 180 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,82 g |
Tuky | 0,67 g |
Vláknina | 21,30 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 43 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 32,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pepřové kotlety s přelivem z kondenzovaného mléka a cibule
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yJ6n
Moje poznámka
Pepřové kotlety s přelivem z kondenzovaného mléka a cibule
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yJ6n
Nejnovější recepty
Brynzová pěna
Přidáno před 16 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 20 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno 4. 5. 2025 05:13
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno 4. 5. 2025 05:04
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno 4. 5. 2025 04:49
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno 4. 5. 2025 04:34
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Minutkový kuřecí guláš
Robo9 před 9 minutami
Výborné lasagne
Nela20 před 15 minutami
Rizoto z vepřové konzervy
BubakJura před 27 minutami
Pečená vepřová plec s cibulovou omáčkou
essinKa před 31 minutami
Netradiční pečená krkovička
M_J_aeden před 41 minutami
Univerzální kynuté těsto sladké
hskarecka před 44 minutami
Karbanátky z vařeného kuřecího masa
Markeeta před 1 hodinou
Jednoduché kuřecí maso se žampiony
Dagemar před 2 hodinami
Masové kuličky s fazolemi
Vali1 před 3 hodinami
Tématické fráze:
kondenzované mléko tatra,
kotlety na pepřové omáčce,
pepřová omáčka recept,
kotleta se smetanivm přelivem,
mleté maso kondenzované mléko,
kotlety v pepřové omáčce,
kotleta s pepřovým přelivem,
vepřové kotlety s cibulí,
kondenzovane mleko s masem,
kolet na pepřové omáčce,
přeliv na maso pepřový,
kotlety na pepřové omáčce,
kotleta v pepřové omáčce,
neslazené kondenzované mléko recept,
recepty kotleta na peprove omacce,
kotlet s pepřovým přelivem,
neslazené kondenzované mléko,
kotleta na peprove omacce,
kotlety pepřová omáčka,
kondenzované neslazené mléko recepty
Suroviny:
kotleta vepřová,
cibule,
pepř čtyř barev,
mléko kondenzované,
olej,
sůl
Komentáře (23)
Jsem potěšená zájmem o recept. S kondenzovaným mlékem, v kterém se maso dusí, je to zase trochu jiná chuť než se smetanou. A množství cibule to stihne skvěle zahustit.
Simčo, knedlíky občas jíme, ale pro dceru je to zbytková záležitost, protože odkrajuje okraje a konzumuje jen středy...Nikomu se zatím nepodařilo ji přesvědčit, že je to to samé těsto a chutná to stejně...
receptík se mi líbí