Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 917 kJ / 936 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,85 g |
Tuky | 45,52 g |
Vláknina | 3,90 g |
Cholesterol | 350 mg |
Sodík | 269 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 19,13 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mořský pstruh na víně a bobkovém listě s příchutí jablka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V0JX
Moje poznámka
Mořský pstruh na víně a bobkovém listě s příchutí jablka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V0JX
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Křehký štrúdl
Přidáno před 7 hodinami
Aspik s vajíčkem
Přidáno před 10 hodinami
Cuketové vafle se smaženým květem
Přidáno před 11 hodinami
Brokolicové mini kuličky jako pohoštění
Přidáno před 11 hodinami
Těstoviny s mletým masem a zeleninou
Přidáno před 11 hodinami
Mozzarella grilovaná ve vinném listu
Přidáno před 11 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Fazolkový salát
Vlasta159 před 2 hodinami
Rajčatové chutney
BlaV. před 9 hodinami
Švestkový kompot
Backurka před 10 hodinami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
Mondulka1981 před 11 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
DavidVolvo před 13 hodinami
Omáčka na špagety s cuketou
Majkaa před 13 hodinami
Salát Coleslaw
Kristina1 před 14 hodinami
Zeleninová polévka s cizrnou
Pepajz před 14 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
Pepajz před 14 hodinami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
kohpet před 14 hodinami
Tématické fráze:
holandský pstruh recept,
holandský pstruh,
pstruh holandsky,
recept na mořského pstruha,
připrava mořskeho pstruha,
holanský pstruh recept,
recept holandský pstruh,
pstruh mořský-kuchařka,
aby se maslo nepripalovalo,
holandský pstruh recepty,
jak opéct pstruha,
holandský pstruh na jablkách,
servírování pstruha,
jak správně servírovat pstruha na talíři,
pstruh na bílem víně,
recept holandcký pstruh,
pstruh holandský recept,
recepty holandský pstruh,
příprava holandského pstruha,
holandský pstruh na víně
Suroviny:
pstruh,
bobkový list,
šťáva citronová,
jablko,
víno bílé,
pepř,
sůl,
mouka hladká,
Komentáře (26)
Recept určitě vyzkouším +
Andrejko, dá se to tam jak píšu, když ho otočím na pánvi a pak to topakuji i s tím znova-čili se tam nějakou dobu přece jen restuje
Jinak všem děkuji