Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 606 kJ / 4 208 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 130,20 g |
Tuky | 64,65 g |
Vláknina | 49,00 g |
Cholesterol | 195 mg |
Sodík | 6,20 g |
Sůl | 15,45 g |
Sacharidy | 751,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dalamánky kefírové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wRR1
Moje poznámka
Dalamánky kefírové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wRR1
Nejnovější recepty
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno před 8 hodinami
Jelení závitky
Přidáno před 9 hodinami
Pikantní pečená rajčata
Přidáno před 10 hodinami
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno před 10 hodinami
Cuketovo-kedlubnová polévka
Přidáno před 10 hodinami
Domácí kečup z trouby (méně pracný)
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketová buchta
mamina58 před 2 hodinami
Dršťková polévka z hlívy
KrisZaezemi před 4 hodinami
Rybičková pěna (pomazánka)
Kajkajak před 5 hodinami
Zelňačka (klasika)
HavranPB před 6 hodinami
Segedínský guláš
Jiri_N. před 7 hodinami
Papriková pasta
lpinkas@seznam.cz před 7 hodinami
Houbové rizoto
Konstantin. před 7 hodinami
Vepřová pečeně s batáty, cibulí a jablkem
Konstantin. před 7 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Mici76@seznam.cz před 8 hodinami
Tématické fráze:
kefírové bochánky,
pečeme z kefíru,
co do těsta aby pečivo netvrdlo,
dalamánky,
dalamánek ve formičce,
kefrove dalamánky,
co dát do těsta, aby druhý den netvrdlo?,
kefírové pečivo,
pečivo z kefíru,
dalamánky z brambor,
kefírové pomazánky,
aby domaci pecivo netvrdlo,
aby cukrovi netvrdlo,
pečení na páře recepty,
dalamánky recept
Suroviny:
mouka pšeničná,
mouka žitná,
kefír,
cukr,
droždí,
máslo,
sůl,
semínka sezamová,
Komentáře (7)