Suroviny pro 10
10
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 058 kJ / 2 404 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,08 g |
Tuky | 57,61 g |
Vláknina | 17,40 g |
Cholesterol | 333 mg |
Sodík | 7,01 g |
Sůl | 17,68 g |
Sacharidy | 382,58 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rohlíky z majonézy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EqVg
Moje poznámka
Rohlíky z majonézy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EqVg
Nejnovější recepty
Pizza košíčky
Přidáno před 3 hodinami
Švestková povidla s kořením
Přidáno před 18 hodinami
Krémové rizoto s houbami a slaninou
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí s pórkem a rajčaty
Přidáno před 18 hodinami
Lilkové placičky s mozzarellou
Přidáno před 23 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno 22. 8. 2025 11:01:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Andělsky nadýchaný perník
LuKrajKa před 1 hodinou
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
David Salamánek před 1 hodinou
Cuketové zelí dušené
vanilj před 1 hodinou
Rychlá polévka z mletého masa
Kajkajak před 1 hodinou
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Ivyjg před 3 hodinami
Čína, jakou svět neviděl
Veronika_1 před 3 hodinami
Vepřový guláš a domácí nočky
Blazenka před 3 hodinami
Bábovka BBB - báječná banánová bábovka
Fulda před 3 hodinami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
Pechule před 3 hodinami
Majonézové kynuté buchty
LenaCiz před 4 hodinami
Tématické fráze:
rohlíky z Majolky®,
jak umotat rohlik,
jak vytvarovat rohlík,
pečivo z majonézy,
jak umotat rohlíky,
rohlíčky z majonézy,
domácí rohlíky z majonézy,
rohlíky s majonézou,
jak vytvarovat rohliky,
recept na rohlíky s majonézou,
pečení z majonézy,
domácí rohlíky s majonézou,
rohlíky recept,
pečeme z majonézy,
motání rohlíků,
recept na rohlíky,
recepty z majonezy,
domácí rohlíky z Majolky®,
rohlíky kyprici,
majonezy
Suroviny:
mléko,
droždí,
cukr,
mouka hladká,
prášek do pečiva,
majonéza,
sůl,
vejce
Komentáře (72)
Mohu je doporučit. S těstem se velmi dobře pracuje, není třeba moučit vál, použité nádobí je znečistěné jen minimálně (ani se nemusí před dalším použitím umývat) a rohlíky jsou chuťově opravdu velice dobré.
Kynout jsem nechal přes noc v lednici