Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 407 kJ / 2 965 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 122,75 g |
Tuky | 19,50 g |
Vláknina | 28,00 g |
Cholesterol | 80 mg |
Sodík | 7,29 g |
Sůl | 18,00 g |
Sacharidy | 560,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 8. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chlebík Vysočina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrLR
Moje poznámka
Chlebík Vysočina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrLR
Nejnovější recepty
Lečo v omeletě
Přidáno před 19 hodinami
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno 2. 7. 2025 07:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
crazy.woman.cz před 1 hodinou
Chléb z ovesných vloček
vikinka09 před 10 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Klar98 před 11 hodinami
Palačinky se šunkou plněné sýrem
Elen0766 před 12 hodinami
Pikantní medová žebra
jirkastu před 13 hodinami
Křehký jablkový koláč
Theodora před 13 hodinami
Maková náplň
mismi před 13 hodinami
Znojemská omáčka s rýží
Wenaneta před 15 hodinami
Kuřecí polévka s nudlemi
Kajkajak před 16 hodinami
Tématické fráze:
grahamová buchta,
domácí salám vysočina recept,
domácí salám vysočina,
grahamová mouka,
buchta z vysočiny,
recepty z vysočiny,
nadýchaný chléb,
buchta z vysočiny recept,
domaci chleb visocina,
recepty na chleba z domácí pekárny,
nadýchaný chléb z domácí pekárny,
nadýchaný chleba recept,
pekárny vysočina,
mouka grahamová,
jak nahradit grahamovou mouku,
recept na chleba bez lepku,
chlebík z domácí pekárny,
recept na nadýchaný chleba,
vysočina recept,
chlebíčky s vysočinou recept
Suroviny:
voda,
ocet,
mouka hladká,
mouka chlebová,
mouka grahamová,
sůl,
cukr,
kmín celý,
droždí sušené,
salám vysočina
Komentáře (7)
To co neovlivníš, je množství lepku v mouce. . . . . a když dáš tuty přesně té a té mouky do pekárny. . . tak stejně musíš třeba přisypat trochu více apod. . . .. .
Chleba se sýrem. . . nikdy nevíš na tuty kolik má tuku, vejce váží taky každé jinak. . . . . . . . já prostě sypu dle receptu, pak hlídám konzistenci těsta . . .dosypu, nebo doleji a pak už jenom čekám na zapípání
Jani grahamovou mají v kauflandu !
Mimochodem tento recept jsem si vymyslela asi před rokem a půl a už jsem ho viděla na několika webkách, takže zřejmě chutná