Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 888 kJ / 690 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,30 g |
Tuky | 39,55 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 45 mg |
Sodík | 932 mg |
Sůl | 1,93 g |
Sacharidy | 64,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 11. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Řízky na italský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V0r1
Moje poznámka
Řízky na italský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V0r1
Nejnovější recepty
Rychlé kynuté knedlíky s rebarborou
Přidáno před 6 hodinami
Mechové řezy z mikrovlnky
Přidáno před 6 hodinami
Buchta s jablečnou náplní z remosky
Přidáno před 6 hodinami
Tartaletky s krémem z marshmallow
Přidáno před 6 hodinami
Jednohubky s mašličkou
Přidáno před 6 hodinami
Bramborové krokety s Polickým uherákem
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohové řezy
Saratice před 11 minutami
Kuřecí čína
Mike_Fidler před 29 minutami
Jablkový zázrak
Fitulka před 1 hodinou
Květák pečený s bramborami a slaninou v jednom pekáčku
Fitulka před 1 hodinou
Tvarohové řezy, velmi šťavnaté
Fitulka před 2 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
margotka53 před 2 hodinami
Banánová buchta - hrnková
Hepetka před 3 hodinami
Americké lívance bez kynutí
káťa před 4 hodinami
Bábovka tvarohová
eskymak před 4 hodinami
Maki sushi
tipek136 před 6 hodinami
Tématické fráze:
italský řízek,
italsky kureci rizek,
cuketa na italský způsob,
umim italsky,
rizek na vice zpusobu,
jak krájet maso na řízky,
italsky rizek recept,
recpty.s pestem,
rizky na jiny zpusob,
italské kuřecí řízky,
rizky na vic způsobu,
polsky rizek,
králík na italský způsob,
čočka na italský způsob,
basilikové pesto,
jak krájet maso na řízky recept,
kuřecí řízky po italsky,
vepřová plec na italský způsob,
řízek italsky,
maso na 1000 zpusobu
Suroviny:
řízek vepřový,
pesto,
cuketa,
rajče loupané,
bazalka čerstvá,
sýr mozzarella,
smetana,
sůl,
pepř
Komentáře (12)