Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 888 kJ / 690 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,30 g |
Tuky | 39,55 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 45 mg |
Sodík | 932 mg |
Sůl | 1,93 g |
Sacharidy | 64,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 11. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Řízky na italský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V0r1
Moje poznámka
Řízky na italský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V0r1
Nejnovější recepty
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 1 hodinou
Jedlé balíky slámy
Přidáno před 23 hodinami
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 20:28:55
Pohanková kaše s tofu
Přidáno 21. 10. 2025 18:04:03
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 15:33:40
Tvarohová bábovka se sušeným ovocem
Přidáno 21. 10. 2025 15:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Podzimní krémová polévka s opečenou slaninou a kapustičkami
tsmolova před 30 minutami
Muffiny s kousky čokolády
ZoeRumpikova před 55 minutami
Rybí filé v těstíčku
Sahula před 7 hodinami
Jablečná polévka
Kajkajak před 10 hodinami
Lasagne se sójovým masem
FranTisket před 12 hodinami
Buchta z jogurtu
iva.satkova před 12 hodinami
Jablkový závin pro chlapy
Noumik před 13 hodinami
Šunkofleky II
Honza62 před 13 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
ZboSy před 14 hodinami
Holandský řízek
Kristina1 před 14 hodinami
Tématické fráze:
italský řízek,
italsky kureci rizek,
cuketa na italský způsob,
umim italsky,
rizek na vice zpusobu,
jak krájet maso na řízky,
italsky rizek recept,
recpty.s pestem,
rizky na jiny zpusob,
italské kuřecí řízky,
rizky na vic způsobu,
polsky rizek,
králík na italský způsob,
čočka na italský způsob,
basilikové pesto,
jak krájet maso na řízky recept,
kuřecí řízky po italsky,
vepřová plec na italský způsob,
řízek italsky,
maso na 1000 zpusobu
Suroviny:
řízek vepřový,
pesto,
cuketa,
rajče loupané,
bazalka čerstvá,
sýr mozzarella,
smetana,
sůl,
pepř
Komentáře (13)