Propíchnutý palec, marinovaný až po grilování
Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Energie | 2 458 kJ / 587 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,21 g |
Tuky | 31,65 g |
Vláknina | 3,75 g |
Cholesterol | 120 mg |
Sodík | 129 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 15,54 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Inspirovala mě omáčka chimichurri, ovšem tam patří ještě fenyklová semínka a ta já nerada. A tak to chimichurri nazývat ani nebudu :-)
Omáčku ( marinádu) lze použít i na hovězí steak.
Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 10. 2013 20:28
19. 10. 2013 17:14
19. 10. 2013 10:17
18. 10. 2013 08:43
17. 10. 2013 08:46
suslajda: Hani díky
17. 10. 2013 08:27
17. 10. 2013 08:18
16. 10. 2013 20:10
16. 10. 2013 20:04
16. 10. 2013 19:20
16. 10. 2013 17:33
16. 10. 2013 17:30
16. 10. 2013 17:30
16. 10. 2013 17:16
16. 10. 2013 17:10
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Francouzské řízečky
Přidáno před 3 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 5 hodinami
Cizrnové kari s květákem, cuketou a rajčátky
Přidáno před 7 hodinami
Jablkové kroužky v čokoládě
Přidáno před 17 hodinami
Rohlíkové křupky
Přidáno 17. 4. 2024 10:02
Květáková fritáta
Přidáno 17. 4. 2024 09:54
Právě bylo uvařeno:
Frankfurtská jemná polévka
es.jana.dobrecova uvařil před 9 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
DeniskaBoo uvařila před 37 minutami
Nadýchaný piškotový korpus
Andy.E uvařila před 1 hodinou
Frankfurtská polévka
spagin uvařila před 1 hodinou
Bezva smažený sýr
DVJU7 uvařila před 1 hodinou
Pomazánka z uzeného tvarohu
janatka uvařila před 1 hodinou
Moje řízky naruby
Lucie1001 uvařila před 2 hodinami
Vepřové na houbách
habis uvařila před 2 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
JaninaZ. uvařila před 2 hodinami
Škvarková pomazánka
spinner uvařil před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Náš život s celiakií aneb Jak jsem měnila pojišťovnu kvůli příspěvkům a co se vlastně pro celiaky nabízí
Prosincové pranostiky: Co říká lidová moudrost na výhled počasí v dalším období
Sezóna chřestu: Čerstvost poznáme při nákupu podle jeho ohebnosti a tvaru hlaviček, bílý chřest vydrží déle než zelený
Další recepty
Tématické fráze: marinování masa na grilování vepřové palce na grilu palce recept vepřový palec marinovany vepřové palce z panenky grilování marinovane palce propichnuty prst recept z veprových palců na cm grilovane palce palce vepřová svíčková marinování červeného masa grilování palce vepřové palce top recepty recepty z vepřových palců na cm grilovane veprove palce top recepty vepřové palce pečený vepřovy palec vepřové palce recept vepřová palce z panenky pečené jak vypada veprovy palec
Suroviny: palec vepřový, sůl, pepř, olej olivový, balsamico, římský kmín celý, chilli paprika čerstvá, pepř drcený, petrželka hladkolistá, tymián, sůl
Propíchnutý palec, marinovaný až po grilování
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9j04
22 názorů