Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Propíchnutý palec, marinovaný až po grilování

Hodnocení receptu je 4,9 (27×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

16. 10. 2013 14:06

Suroviny pro 1

1

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 458 kJ / 587 kcal
Bílkoviny58,21 g
Tuky31,65 g
Vláknina3,75 g
Cholesterol 120 mg
Sodík 129 mg
Sůl0,25 g
Sacharidy15,54 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Inspirovala mě omáčka chimichurri, ovšem tam patří ještě fenyklová semínka a ta já nerada. A tak to chimichurri nazývat ani nebudu :-)

Omáčku ( marinádu) lze použít i na hovězí steak.

Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

1974andrea 1974andrea

20. 10. 2013 20:28

Nikina:, Joskob:, jarka skrobakova:Díky všem za milé komentíky a hodnocení receptu;-):-K

jarka skrobakova

19. 10. 2013 17:14

Krása :yes::yes::-K:-p

Joskob

19. 10. 2013 10:17

:-):yes:

Nikina Nikina

18. 10. 2013 08:43

Jen jsem nasucho polkla :yes: Krásné to máš :yes::-K

1974andrea 1974andrea

17. 10. 2013 08:46

Dana61:Nezapomněla jsem ho tam přece jenom dát?:-O:-D

suslajda: Hani díky:-K

suslajda suslajda

17. 10. 2013 08:27

To musí být dobrota:-pAndrej jako vždy krása na talíři:yes::yes:

Dana61

17. 10. 2013 08:18

úžasný nápad:yes::-D :-p no prosím a najednou to jde i bez česneku:-D

1974andrea 1974andrea

16. 10. 2013 20:10

Jana Remkova:Jéje Jani, to snad ani není potřeba tolik chvály:-8, prostě mě to baví, no:-D;-) A díky:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

16. 10. 2013 20:04

Andreo, tvé recepty nemají chybu. Postup, ingredience a foto, to bych musela být děsný kritik, abych ti nedala bodík. Bravo, nádhera!:yes:

1974andrea 1974andrea

16. 10. 2013 19:20

Děkuju vám všem:-K. Je to zase úplně jiná chuť, když maso není nejdřív marinované a pak pečené. Je to velmi osvěžující chuť;-)

rozmarynaH rozmarynaH

16. 10. 2013 17:33

Vepřová panenka má velmi chutné maso. Pěkně jsi ji nazdobila:yes:. Souhlasím s tebou, fenyklová semínka NE. Opravdu tam není nic, co by mě nechutnalo:-p:-p. Fotky se mi líbí:-*

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

16. 10. 2013 17:30

pěkné to máš:-K;-);-):-p:yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

16. 10. 2013 17:30

Irrena: já taky ne, minulý týden je měli v centru, já tam stála, jak tvrdý "y" dumala jsem, jak je udělat a a než jsem se rozhoupala, byly pryč:-)):-(:-(

ivulinka ivulinka

16. 10. 2013 17:16

Krásné a jistě i moc dobré, až se mi při pohledu na tvé fotky sbíhají sliny:-K:yes:

Irrena Irrena

16. 10. 2013 17:10

Vypadá to úžasně:-p:yes: Jsem tak stará a nevěděla jsem co to jsou ty vepřové palce:-8:-8:-8

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Iva Trhoňová

nově v eshopu

Do obchodu

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: marinování masa na grilování vepřové palce na grilu palce recept vepřový palec marinovany vepřové palce z panenky grilování marinovane palce propichnuty prst recept z veprových palců na cm grilovane palce palce vepřová svíčková marinování červeného masa grilování palce vepřové palce top recepty recepty z vepřových palců na cm grilovane veprove palce top recepty vepřové palce pečený vepřovy palec vepřové palce recept vepřová palce z panenky pečené jak vypada veprovy palec

Suroviny: palec vepřový, sůl, pepř, olej olivový, balsamico, římský kmín celý, chilli paprika čerstvá, pepř drcený, petrželka hladkolistá, tymián, sůl

TopRecepty.cz

Propíchnutý palec, marinovaný až po grilování

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9j04