Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 407 kJ / 2 965 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 122,75 g |
Tuky | 19,50 g |
Vláknina | 28,00 g |
Cholesterol | 80 mg |
Sodík | 7,29 g |
Sůl | 18,00 g |
Sacharidy | 560,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 8. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chlebík Vysočina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrLR
Moje poznámka
Chlebík Vysočina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrLR
Nejnovější recepty
Kuřecí maso na paprice pro diabetiky bez mouky
Přidáno před 14 hodinami
Plněná kuřecí prsa s hráškem ( vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 14 hodinami
Maďarská krkovička
Přidáno před 16 hodinami
Čočka s kysaným zelím a paprikami
Přidáno před 19 hodinami
Sýrové tousty se zeleninou
Přidáno před 19 hodinami
Šoulet s uzeným kuřecím stehýnkem
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Babiččin voňavý kmínový chléb
Wanilor před 1 hodinou
Hovězí na červeném víně
horackovapetra před 2 hodinami
Buchtičky s krémem
Tatana61 před 9 hodinami
Pesto z pažitky
Bohunka37 před 9 hodinami
Smetanovo-kokosová bublanina
Bohunka37 před 9 hodinami
Tvrdý sýr
Lenina 123 před 13 hodinami
Banánové vafle
amaliesediv před 14 hodinami
Pomazánka z cottage - výborná, zdravá a dietní
Lucie1001 před 14 hodinami
Svíčková na smetaně
Toby. před 15 hodinami
Vepřové bylinkové špízy
E. J. K. před 15 hodinami
Tématické fráze:
grahamová buchta,
domácí salám vysočina recept,
domácí salám vysočina,
grahamová mouka,
buchta z vysočiny,
recepty z vysočiny,
nadýchaný chléb,
buchta z vysočiny recept,
domaci chleb visocina,
recepty na chleba z domácí pekárny,
nadýchaný chléb z domácí pekárny,
nadýchaný chleba recept,
pekárny vysočina,
mouka grahamová,
jak nahradit grahamovou mouku,
recept na chleba bez lepku,
chlebík z domácí pekárny,
recept na nadýchaný chleba,
vysočina recept,
chlebíčky s vysočinou recept
Suroviny:
voda,
ocet,
mouka hladká,
mouka chlebová,
mouka grahamová,
sůl,
cukr,
kmín celý,
droždí sušené,
salám vysočina
Komentáře (7)
To co neovlivníš, je množství lepku v mouce. . . . . a když dáš tuty přesně té a té mouky do pekárny. . . tak stejně musíš třeba přisypat trochu více apod. . . .. .
Chleba se sýrem. . . nikdy nevíš na tuty kolik má tuku, vejce váží taky každé jinak. . . . . . . . já prostě sypu dle receptu, pak hlídám konzistenci těsta . . .dosypu, nebo doleji a pak už jenom čekám na zapípání
Jani grahamovou mají v kauflandu !
Mimochodem tento recept jsem si vymyslela asi před rokem a půl a už jsem ho viděla na několika webkách, takže zřejmě chutná