Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 214 kJ / 1 007 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,00 g |
Tuky | 8,80 g |
Vláknina | 40,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 212 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 180,00 g |
Postup přípravy
Přidáním umletých oloupaných předem pečených 1-2 lilků získáte aivar ;-)
Zveřejněno 27. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychlá ljutenice podle Airan
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rg02
Moje poznámka
Rychlá ljutenice podle Airan
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rg02
Nejnovější recepty
Nepečené tartaletky s ostružinovou marmeládou
Přidáno před 12 hodinami
Karamelové řezy s pudinkem a krémem z tvarohu
Přidáno před 12 hodinami
Plněné cuketové květy
Přidáno před 12 hodinami
Pizza košíčky
Přidáno před 18 hodinami
Švestková povidla s kořením
Přidáno 22. 8. 2025 21:02:48
Krémové rizoto s houbami a slaninou
Přidáno 22. 8. 2025 20:45:32
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hovězí po burgundsku - Boeuf Bourguignonne podle Julii Child
Lahvacek před 36 minutami
Tvarohový koláč s ostružinami
LidaMD před 2 hodinami
Ořechové kostky s karamelovým krémem
Danna před 7 hodinami
Salám v sýrovém těstíčku
Mummy46 před 8 hodinami
Tvarohové řezy - hrnečkové
Vytvarnik před 10 hodinami
Jablečné koláče
Merylas před 11 hodinami
Aljašská treska s koprovou omáčkou
ZboSy před 11 hodinami
Vaječný salát s řapíkatým celerem
ZboSy před 11 hodinami
Rychlovka z krabích tyčinek
Klar98 před 11 hodinami
Pomazánka z hokkaido dýně, s pažitkou a křenem
ZboSy před 11 hodinami
Tématické fráze:
aivar,
aivar recept,
feferonková pasta recept,
recept na aivar,
recept aivar,
ljutenice recept,
recept na ljutenicu,
domácí aivar,
aivar recepty,
domaci feferonkova pasta,
ljutenice,
co je to aivar,
domácí ljutenice,
co je to aivar?,
co je aivar,
recepty aivar,
aivar pasta,
recept na domácí aivar,
feferonková pasta,
pečený aivar
Suroviny:
kapie červená,
protlak rajčatový,
pasta feferonková
Komentáře (3)