Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 542 kJ / 1 803 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 125,60 g |
Tuky | 107,72 g |
Vláknina | 16,62 g |
Cholesterol | 806 mg |
Sodík | 1,14 g |
Sůl | 2,53 g |
Sacharidy | 78,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do pekárny dáme maso, vajíčka, sůl, kmín, pepř, majoránku, česnek namačkaný, lžíci plnotučné hořčice, lžíci kečupu, 2 rohlíky namočené v mléce a vymačkané a malou cibuli pokrájenou nadrobno.
Krok 2: Na pánev si dáme olej a na něm osmažíme větší cibuli nakrájenou nadrobno do hněda. To dáme i s olejem také do pekárny.
Krok 3: Zapneme program "nudlové těsto" nebo jiný a mícháme 20 minut. Potom vyjmeme háky, nastavíme program "pečení" a pečeme 1,5 hod. dozlatova.
Zveřejněno 22. 11. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jemná sekaná z domácí pekárny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wRlJ
Moje poznámka
Jemná sekaná z domácí pekárny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wRlJ
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 1 hodinou
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 15 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 16 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 16 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 16 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasická bramboračka
Danakoukolova před 40 minutami
Kedlubnové zelí
Merylas před 1 hodinou
Domácí rohlíky jako z pekárny
novakovajanna před 2 hodinami
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 17 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 18 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 20 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 22 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 22 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 22 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 22 hodinami
Tématické fráze:
sekaná z domácí pekárny,
sekaná v domácí pekárně,
sekaná z pekárny,
domácí pekárna recepty sekaná,
sekana z domaci pekarny-recept,
sekaná v pekárně,
domácí pekárna sekaná,
bavorská sekaná recept,
domací pekarna recepty,
sekaná do pekárny,
sekaná domácí pekárna,
sekaná recept,
recept na sekanou z domaci pekarny,
sekaná s domácí pekarny,
domácí sekaná z pekárny,
bavorská sekaná,
recepty na sekanou v domácí pekárně,
recept na sekanou z pekárny,
luxusni sekana,
sekana s pekarny
Suroviny:
maso mleté,
cibule,
cibule,
česnek,
pepř,
rohlík,
mléko,
sůl,
vejce,
kmín celý,
majoránka,
hořčice plnotučná,
kečup sladký,
olej
Komentáře (51)
Dělám to také tak
Dělám ji podobně, většinou z libového bůčku, seřízlou kůži uvařím a všechno rrrozsekám na maděru v robotu s noži. Kůže v ní není vidět, pomůže spojit hmotu a obsahuje pro mne starce potřebný kolagen
+ foto a bodík
nejdřív jsem vše smíchala a pak dala péct do pekárny. Je perfektní, že ji dáte péct a už se nemusíte starat, pekárna se sama vypne
Posílám bodík
(A beztak pri tvojom mene si vždy spomeniem na tlačenkovú idylku!