Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sekaná z domácí pekárny

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

cathleen cathleen

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie883 kJ /
211 kcal
Bílkoviny17,36 g
Tuky15,12 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 200 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy1,40 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Směs promícháme v ruce, vložíme do formy pekárny a zapneme program Pečení. Je třeba péci asi 80-90 minut, takže program musíme po ukončení ještě nastavit na potřebné minuty. (Znovu zapnout program Pečení a po 10-30 minutách pečení vypnout). Krok 2: Toto zahuštění Bramborákem v prášku jsem kdysi hodně dávno četla v časopise, v rozhovoru s H. Fibingerovou. Zkusili jsme a moc nám chutnalo.

Zveřejněno 14. 5. 2015

Poznámka autorky cathleen

Zdroj: http://www.pekarnomanie.cz

Pečení sekané v pekárně se opravu vyplatí - sekanou nemusíme hlídat a veškerá šťáva zůstane v ní.

Někdo sekanou předem nemíchá v míse, ale vloží všchny suroviny do pekárny a k promíchání použije začátek programu bez předehřevu. Pak vytáhne háky, povrch sekané urovná a teprve zapne Pečení.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Sekaná z domácí pekárny

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pPg2

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Sekaná z domácí pekárny

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pPg2

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

O sekané z pekárny byla xkrát řeč. Zatím jsem nevyzkoušela. O zahušťování prášk. bramborákem vím, zkoušela jsem a je to velice chutné. Dala bych si i s těmi okurky nebo tou policejní čalamádou:-D
není nad klasiku:-p+:yes:

Jakákoliv sekaná je u nás doma vítána,mňam:-p:yes::-K
Mleté maso pokud zahušťuji,tak většinou solamylem,strouhanku dávám málo kdy.S tím bramborákem je to príma vychytávka:yes:

cathleen: tak to je úplně to samé, jako u nás. Jen o tom píšu, už mi zase tečou sliny.:-8

MarcelaPa: okurky máme domácí a je to jediné jídlo, kde můj muž snese kopr - který já miluju...tak toho vždycky využívám. Dokážem je baštit i jen tak, na chuť:-p

Copak sekaná, ta bude určitě dobrá, ale, když jsem viděla ty okurky, hned mi začly téci sliny.;-):-D

Tématické fráze:
sekaná z domácí pekárny, sekaná v domácí pekárně, domácí pekárna recepty sekaná, sekaná z pekárny, sekaná pečená v pekárně, pečení sekané v domácí pekárně, sekaná pečená v domácí pekárně, domácí pekárna top recepty, domácí pečená sekaná, sekaná v pekárně, domácí sekaná, recepty na pečení v domácí pekárně, sekaná pečená v v domácí pekárně, domácí pekárna sekaná, sekana pečená v z domácí pekarny, sekaná s domácí pekárny, recept domácí sekaná, domácí pekárna sekaná recept, sekaná domácí pekárna, sekaná v domácí pekárně jak nastavit

Suroviny:
maso mleté, voda, vejce, pepř mletý, sůl, bramborák v prášku, prášek do pečiva

Přidat fotografie receptu