Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 752 kJ / 180 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,16 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 44,79 g |
Postup přípravy
Krok 1: Meloun oloupeme, zbavíme jadýrek a nakrájíme na menší kousky. Vodu krátce svaříme s medem a necháme vychladnout.
Krok 2: Pak rozmixujeme s melounem a citrónovou šťávou a dáme zmrazit do strojku. Výsledkem je lahodná ovocná drť, která neobsahuje píchavé krystalky ledu.
Zveřejněno 2. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sorbet GALIA
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r0D2
Moje poznámka
Sorbet GALIA
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r0D2
Nejnovější recepty
Cukeťák
Přidáno před 2 hodinami
Korejský salát z okurek
Přidáno před 18 hodinami
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno před 20 hodinami
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno 17. 7. 2025 07:54:17
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno 16. 7. 2025 17:24:59
Zapečené barbecue fazole
Přidáno 16. 7. 2025 17:22:43
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketová krémová polévka
Boxiska před 4 minutami
Jednoduché langoše
Fitulka před 14 minutami
Hermelínové kuřecí nudličky
Fitulka před 50 minutami
Pohanka se smaženou cibulí a slaninou
Krajanekcestovatel před 57 minutami
Hovězí v ústřicové omáčce
SCR_Ltm před 1 hodinou
Fazolový salát
Anna.Milkova před 1 hodinou
Svíčková na smetaně
Kahy0 před 2 hodinami
Pečená cuketa s česnekovo-koprovým dipem
magdalenka před 2 hodinami
Rýžový nákyp
Tereziena před 5 hodinami
Slaný cuketový koláč
Markeeta před 6 hodinami
Tématické fráze:
sorbet,
sorbet recept,
meloun galia recepty,
meloun galia,
recept na sorbet,
příprava sorbetu,
rybízový sorbet,
meloun galia recept,
rybízový sorbet recept,
sorbety recepty,
sorbety,
smetanový sorbet,
zmrzlinovač diskuze,
zmrzlinovač na dvě zmrzliny,
ovocný sorbet recept,
meloun galia-recepty,
sorbet recepty,
borůvkový sorbet,
meloun galie,
ovocný sorbet
Suroviny:
meloun galia,
voda,
med,
šťáva citronová
Komentáře (15)
bistro.florentyna.cz/index.php/priloha/zmrzlina-ktera-vam-zmeni-zivot
Pokud je budeš dělat ručně, musíš je v mražáku často promíchávat, aby se nevytvořily velké krystalky ledu, které pak píchají na jazyku. Čím víc se sorbet promíchává, tím je pak jemnější