Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 039 kJ / 1 204 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,53 g |
Tuky | 12,87 g |
Vláknina | 3,20 g |
Cholesterol | 18 mg |
Sodík | 115 mg |
Sůl | 0,16 g |
Sacharidy | 212,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 11. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuře Tandoori s kuskusem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J79l
Moje poznámka
Kuře Tandoori s kuskusem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J79l
Nejnovější recepty
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 3 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 4 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 12 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 12 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Fitulka před 5 minutami
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 15 minutami
Vepřové kostky po srbsku
Zuzkapumanek před 34 minutami
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 1 hodinou
Sýrová roláda
Fitulka před 1 hodinou
Cuketová pomazánka nejen na topinky
Fitulka před 1 hodinou
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 3 hodinami
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 3 hodinami
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 11 hodinami
Tématické fráze:
kuře s kuskusem,
kuře tandoori masala recepty,
kure tandoori masala,
kuře tandoori,
pečené kuře s kuskusem,
kuře garam masala,
kuře garam masala recept,
kuře tandoori recept,
tandoori,
kuře a kuskus,
tandoori kuře,
kure tandori,
recepty kuře tandoori,
kuřecí stehna s kuskusem,
kuřecí stehno tandoori,
kuře másala,
kureci tandoori,
kuřecí stehno tandori,
pečené kuře a kuskus,
kuře kuskus
Suroviny:
maso kuřecí,
sůl,
pepř mletý,
jogurt bílý,
koření garam masala,
koření tandoori masalo,
limetka,
kuskus,
sůl,
pepř mletý,
vývar drůbeží,
petržel,
máta čerstvá
Komentáře (13)