Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 278 kJ / 305 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,10 g |
Tuky | 4,48 g |
Vláknina | 6,05 g |
Cholesterol | 14 mg |
Sodík | 3,55 g |
Sůl | 8,72 g |
Sacharidy | 45,15 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smetanová pórková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BgAo
Moje poznámka
Smetanová pórková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BgAo
Nejnovější recepty
Čokoládové muffiny
Přidáno před 5 hodinami
Kinder mléčný řez se šlehačkou a kondenzovaným mlékem
Přidáno před 12 hodinami
Sýrová tortilla à la garlic bread
Přidáno před 13 hodinami
Toast s vajíčkem a anglickou slaninou
Přidáno před 21 hodinami
Brokolicový chlebíček s cottagem
Přidáno 10. 5. 2025 18:39
Linecké sušenky s čarodějnickým tématem
Přidáno 10. 5. 2025 17:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pudinkovo-tvarohové polštářky
poirotka před 38 minutami
Boloňská omáčka
poirotka před 39 minutami
Zeleninová polévka vařená opačně
poirotka před 40 minutami
Rychlá meruňková buchta
petra.tumova před 45 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Knota před 1 hodinou
Řecké brambory s řapíkatým celerem
Alicia8 před 1 hodinou
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
Marceval před 4 hodinami
Jogurtová bábovka II
káťa před 5 hodinami
Čokoládový dort s červenou řepou
stefi.f47 před 5 hodinami
Tématické fráze:
pórková polévka recept,
pórková polévka,
smetanova polevka,
porkova polivka,
krémová pórková polévka,
výborná pórková polévka,
porkova polevka kremova,
smetanové polévky,
porkova kremova polevka,
recept na porkovou polévku,
pórková polévka krémová se sýrem,
recept porkova polevka,
smetanová kuřecí polévka,
smetana do polevky,
porkova polevka top recepty,
top recepty porkova polevka,
recept na porkovou polivku,
polévka porková,
krémová pórková polévka recept,
porkova
Suroviny:
pórek,
brambory,
bujón zeleninový,
sýr tavený,
smetana na vaření,
sůl
Komentáře (24)
Každopádně někde v komentářích jsem si přečetla, že někdo do ní snad dává tavený sýr a čím více, tím lépe? Probůh lidi, vzpamatujte se. V jednoduchosti je síla a ne si zkazit vynikající relativně i zdravou polévku tím, že tam narvete krabici sýrového odpadu, kterým tavený sýr bez pochyb je. Akorát se po něm kyne, nic víc.