Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 571 kJ / 1 571 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 328,48 g |
Tuky | 14,19 g |
Vláknina | 4,64 g |
Cholesterol | 770 mg |
Sodík | 947 mg |
Sůl | 2,16 g |
Sacharidy | 15,70 g |
Postup přípravy
Dochutíme solí, pepřem a případně sójovou omáčkou.
Zveřejněno 3. 12. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí fazolkové otýpky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qMWR
Moje poznámka
Kuřecí fazolkové otýpky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qMWR
Nejnovější recepty
Pletýnky plněné sýrem s česnekovým máslem
Přidáno před 1 hodinou
Fit zelný salát se žloutkovým dresinkem
Přidáno před 13 hodinami
Pomerančová zmrzlina
Přidáno před 17 hodinami
Květákový mozeček s cuketovými hranolkami
Přidáno 29. 7. 2025 06:01:01
Nepečený kokosovo čokoládový dort s jahodami
Přidáno 29. 7. 2025 05:00:02
Wrapy ze strouhané zeleniny
Přidáno 28. 7. 2025 05:04:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Bobo před 9 hodinami
Chilli con carne
Svagi před 10 hodinami
Srbské rizoto z vepřové plece
MaruR před 11 hodinami
Skandinávská polévka
Kajkajak před 12 hodinami
Cuketový fofr perník s ovocem
Mistrova před 12 hodinami
Knedlíčky s borůvkovým žahourem
Receptyodjakuba před 12 hodinami
Dančí guláš s knedlíkem
DianaTr před 12 hodinami
Krevety na víně, česneku a s rajčátky
Hypnos před 12 hodinami
Kynutý koláč s mákem, švestkami a skořicovou drobenkou
Jitkazmecka před 14 hodinami
Tématické fráze:
fazolova otypka,
otypky zelenych fazolek,
drubeží fazolové otýpky,
fazolový otýpek,
kuřecí fazolové otípky,
kuřecí otýpky s fazolkama,
fazolové otýpky,
fozolové otýpky,
jak udělat otýpku,
otypek
Suroviny:
prsa kuřecí,
krenex,
fazolky zelené,
česnek,
pepř,
sůl,
olej olivový,
máslo,
mouka hladká,
vývar,
víno bílé
Komentáře (13)
gurtlerova: Je to kuskus s nadrobno nakrájeným pórkem.
S tou červenou cibulí taky pracuju v teplé kuchyni ráda, i když se prý hodí víc na studenou, ale my ji máme rádi ve směsi bílou nebo žlutou