Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 459 kJ / 1 305 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 210,70 g |
| Tuky | 9,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 450 mg |
| Sodík | 510 mg |
| Sůl | 1,26 g |
| Sacharidy | 16,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 12. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí kapsy na granátových jablíčkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WjA4
Moje poznámka
Krůtí kapsy na granátových jablíčkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WjA4
Nejnovější recepty
Domácí datlová pasta
Přidáno před 2 hodinami
Ořechová vosí hnízda podle Josefa Maršálka
Přidáno před 7 hodinami
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 22 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 23 hodinami
Neapolský salát
Přidáno 18. 12. 2025 12:37:40
Staročeský kuba
Přidáno 18. 12. 2025 12:01:02
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Výborný piškotový korpus na dorty
lenkadra před 5 minutami
Vanilkové rohlíčky
PetraLA před 1 hodinou
Perníčky podle Mišky Kuličky
Janinka1135 před 1 hodinou
Krůtí maso na kari se smetanou
josef.ridic před 1 hodinou
Rýžový nákyp
josef.ridic před 2 hodinami
Jablečný koláč našich babiček
[email protected] před 3 hodinami
Vepřové maso v mrkvi
RadmilaS před 5 hodinami
Koňakové řezy
janatka před 6 hodinami
Polévka s drožďovými noky
Vrbaska před 7 hodinami
Tématické fráze:
omáčka z granátového jablka,
recept z granátového jablka,
plněná krůtí kapsa,
recepty z granátových jablíček,
granátové jablko recept,
krůtí maso na jablíčkách,
maso na granátovém jablku,
recepty z granatového jablka,
granátová omáčka,
jak oloupat granátové jablko,
granátové jablka k masu,
granátové jablko omáčka,
granátové jablko na maso,
krůtí maso s granátovým jablkem,
maso s granátovou omáčka recept,
krůtí kapsa,
omáčka granátová,
granátové jablíčko a pečení,
recept granatove jablko,
granatove jablko jak oloupat
Suroviny:
prsa krůtí,
jablko granátové,
víno bílé suché,
slanina,
olej olivový,
sůl,
pepř
Komentáře (5)