Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Plněná haruľa

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

9. 1. 2012 16:48

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie12 369 kJ / 2 956 kcal
Bílkoviny205,09 g
Tuky115,66 g
Vláknina39,65 g
Cholesterol 896 mg
Sodík 2,24 g
Sůl5,12 g
Sacharidy256,05 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

amalia amalia

10. 1. 2012 09:50

magdalénka, receptové zošity starých mám sú zakopané poklady, však?:-K

magdalenka magdalenka

10. 1. 2012 09:40

amalia:ja si tiež rada pozerám staré recepty...židovské nemám, ale mám napr. knihy Prešporskú kuchyňu, alebo Kejřovú...
alebo mám rozpadávajúci sa zošit s receptami po starej mame. (umrela r. 1939 ako 25-ročná)
Takže, študuj židovské kugle! Rozšír nám obzory!

amalia amalia

10. 1. 2012 09:21

magdalenka:-)), po tvojom upozornení som si spomenula, že mám veľmi peknú knižočku pánov Františka Janalíka a Jiřího Marholda: Tajemství židovské kuchyně a div sa svete - na strane 140 je naozaj recept na kugl (možno som ten názov videla práve tam, ale skleróza je skleróza...) s ingredienciami 2 kg brambor, 4 vejce, 3 cibule, pepř, sul, 4 macesy, husí sádlo. Ďakujem za poznámku, asi si dnes budem listovať v tejto kuchárke;-)

magdalenka magdalenka

10. 1. 2012 08:14

amalia: so slovom kugel (nie v nemčine)som stretla niekde v židovskej kuchyni, ale sa mi marí, že nejaké sladké jedlo.

amalia amalia

9. 1. 2012 22:48

:-DMagdalenka, Nadja, ešte som sa stretla aj s výrazom kugel...:-O;-)

Nadja Nadja

9. 1. 2012 22:26

magdalenka: děkuji

magdalenka magdalenka

9. 1. 2012 21:36

Nadja: haruľa, zemiaková baba, zemiakové placky, polesníky - všetko obmeny bramboráku, cmundy...

Nadja Nadja

9. 1. 2012 21:22

:-? Co znamená haruľa? Není to náhodou východňárský výraz?:-?
:-p:-p:-p Cmundu neboli bramborák máme rádi, mleté maso také, takže je to jasné - vyzkouším.
:yes:+5.:yes:

Patricie

9. 1. 2012 19:50

:-KTo se mi líbí+:yes::yes::-))

rebeka rebeka

9. 1. 2012 19:01

nedělávám náplň s masem, ale do bramb.těsta přidávám trochu kypřicího peč.prášku..je to pak hezky nadýchané;-)
někdy zkusím i tuto verzi;-):yes:

tejaja tejaja

9. 1. 2012 18:45

Haruľa je super vec, ale takto plnenú som ju ešte nerobila. Najbližšie urobím podľa tvojho receptu. Zatiaľ aspoň bodík ;-):yes:

Iriska Iriska

9. 1. 2012 17:52

Tak to určitě vyzkouším. Bramboráky milujeme, s mletým masem jsem je ještě nedělala, ale docela si to umím představit. Dávám ti 1. bod.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: haruľa kuřecí harula harula recept bramborový kugl kugl recept zemiakova harula bramborák harula harula s masem bramborové kugle co je harula kugl recept na kugl harula plnená masom bramborák kugle stare židovske recepty bramborak s nivou-harula recepty lehká jídla východňárský řízek recept co je to haruľa bramborové placky východňárský

Suroviny: brambory, maso hovězí, maso vepřové, slanina oravská, vejce, cibule, česnek, mouka hladká, pepř, majoránka, sůl, olej, mouka hrubá

TopRecepty.cz

Plněná haruľa

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rMz4