Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 061 kJ / 1 449 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,94 g |
Tuky | 109,20 g |
Vláknina | 23,18 g |
Cholesterol | 167 mg |
Sodík | 800 mg |
Sůl | 1,88 g |
Sacharidy | 42,88 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 12. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí pohlazení v zakysance
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qMqD
Moje poznámka
Kuřecí pohlazení v zakysance
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qMqD
Nejnovější recepty
Cuketová marmeláda
Přidáno před 9 hodinami
Selská polévka s kroupami
Přidáno před 11 hodinami
Švestkový koláč s marcipánem
Přidáno před 17 hodinami
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno 25. 8. 2025 20:30:29
Polévka s ratatouille
Přidáno 25. 8. 2025 20:00:37
Maso na špejli
Přidáno 25. 8. 2025 19:57:24
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí plátky v kořeněné omáčce
Koubicka před 4 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
k.trojancova před 5 hodinami
Rychlá ořechová bábovka
MamaHana před 6 hodinami
Kuřecí nudličky v omáčce s hráškem
MamaHana před 6 hodinami
Chutné vafle
Kubabuba14 před 7 hodinami
Sterilovaná rajčata na všechno
olivka před 7 hodinami
Hrníčková cuketová buchta
DitaB před 8 hodinami
Světlý korpus
Myroslava před 8 hodinami
Vepřová panenka s gnocchi a špenátem
RaeRea před 10 hodinami
Cuketové palačinky z kefíru
Bretik před 10 hodinami
Tématické fráze:
zdravé kureci ctvrtky,
kureci prsa v zakysance,
kuřecí na zakysance,
kuřecí křidélka v zakysance,
kureci rizky v zakysance,
kuřeci řízek v zakysance,
kuřecí prsa pečená v syrovátce,
kureci ctvrky v zakysane smetane,
kuřecí,
kuřecí v tvarohu,
kureci zbytky varene,
kůže kuřecí,
mouka provaření
Suroviny:
kuře čtvrtky,
víno bílé,
žampióny,
cibule,
česnek,
olej olivový,
smetana zakysaná,
parmazán,
sůl,
pepř
Komentáře (11)
dělám velmi podobně
AntoníneZ - také se mi to stalo - ono je potřeba tu zakysanku nedávat studenou - pak má opravdu tendenci jakoby se srazit (já odeberu část horké omáčky a do té tu zakysanku zamíchám a po rozmíchání vliji do omáčky a už se mi nikdy nesrazila)
AntonínZ-zakysanku dávám i do svíčkové i jiných omáček,provařuji 10-15minut a ještě nikdy se mi nic nerozdělilo
Jak jste přišel na to, že v zakysané smetaně, se něco rozdělí na tvaroh a syrovátku
ale na té fotce to nevypadá, že je z toho tvaroh