Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Velmi rychlá večeře

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Nonya

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 949 kJ /
944 kcal
Bílkoviny123,80 g
Tuky30,61 g
Vláknina8,12 g
Cholesterol 290 mg
Sodík 1,94 g
Sůl4,40 g
Sacharidy39,97 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kuracie prsia nakrajame na sliziky dame do plastikoveho sacku pridame lyzicku dve kari korenia prasku aky mame pridame pol lyzice skrobovej mucky a vsetko poriadne pretrasieme - premiesame. Krok 2: Struciky cesnaku a kusok zavoru nakrajame na drobno, hodime na trochu rozpaleneho oleja a rychlo oprazime. Pridame obalene kuracie prsia a cca 2 minuty premiesame a oprazime. Krok 3: Na palicky si nakrajame cervenu papriku, a kdo ma rad prida aj na drobno nakrajanu chilli papricku. Jarnu cibulku aj zelenu cast nakrajame na hrubo na cca 2 cm kusky. Krok 4: K oprazenym kuracim prsiam pridame nakrajanu papriku a podlejeme vyvarom aky mame ci drahy (alebo lacny z kocky) a ochutime lyzicou sojovej omacky a rybacej omacky a dusime pokial kurca je makka u nas bolo 5 minut. Krok 5: Minutu, dve pred koncom pridame nakrajanu jarnu cibulku. Kdo ma rad omacku trochu hustejsiu vmiesa trochu majzeny. Nakoniec pridame posekanu cerstvu koriandrovu vnat. Servirujeme s ryzou.

Zveřejněno 12. 12. 2011

Poznámka autora Nonya

Je to "upravena " verzia Thajskeho receptu s morskym krabom (Bpoo pat pong gari) , takze s kurcatom (Gai pat pong gari).

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

Toprecepty.cz

Velmi rychlá večeře

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kOnK

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

Toprecepty.cz

Velmi rychlá večeře

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kOnK

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (7)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

:yes::-p dobrůtka:yes::-p,:yes:

Z príma receptíku hezky připravená dobrota:-p+8:yes:

Taky mám ráda rychlou akci;-):-Dvypadá to moc dobře:-p+1:yes:

1974andrea:
Andrea preto :-8 .... lebo tam mam chybu v slovencine je (skrobova mucka ) a skrob som zabudol , diki

Já mám moc ráda takovéto směsi masa a zeleniny, bude to určo moc dobré:-p:yes:. Jen jsem se chtěla zeptat, proč maso obalovat v mouce? Já ho většinou popráším rovnou škrobem.

Až na ten koriandr, ten nemůžu cítit, ale jinak paráda, hodně podobně dělám

Tématické fráze:
rychlá bezlepková večeře, rychla večeře recept, bezlepková večeře, rychla vecere, rychlá večeře z hrníčku, bezlepkové večeře, rychlá večeře pro dva, rychá večeře, rychlá večeře recepty, hodně rychlá večeře, rychlá večeře z kuřecích prsou, recepty rychla vecere, recept na rychlou večeři, rychlá večeře z kuřeciho, bezlepkova rychlá večeře, recept rychlá večeře, recepty-rychla vecere, top recepty rychle večeře, hodně rychlá večeře recepty, top recepty rychlá večeře

Suroviny:
prsa kuřecí, paprika čerstvá kalifornská, cibulka jarní, česnek, zázvor, koření kari, omáčka sojová, omáčka rybí, vývar masový, škrob kukuřičný, feferonka, olej rostlinný, koriandr čerstvý

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu