Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tři v tom (v PH)

Hodnocení receptu je 5,0 (22×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

rebeka rebeka

Snadný

Doba přípravy 10 min Doba přípravy: 10 min

10 min (10 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 597 kJ /
1 099 kcal
Bílkoviny17,32 g
Tuky84,82 g
Vláknina23,36 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 1,76 g
Sůl4,00 g
Sacharidy56,80 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Nejdříve si na pánvi dokřupava opečeme na kostky nakrájenou slaninku, pak k ní přihodíme pokrájenou cibuli a necháme zezlátnout. Krok 2: Pomalý hrnec lehce mázneme sádlem (nemusíme), přidáme překrájenou kapustu, oloupané syrové brambory nakrájené na větší kostičky, osolíme, opepříme, nezapomene pomačkat česnek a šup s ním do PH. Krok 3: Pořádně promícháme a podlijeme vodou cca 200 ml. Krok 4: Nahoru dáme kuřecí stehna bez kůže. Krok 5: Zapneme PH na II.stupeň a nastavíme čas na 3 hodiny. Krok 6: Po této době si uděláme zátřepku (záklechtku) ze 2 lžic hladké mouky a cca 200 ml vody. Nalejeme ke kapustě, promícháme a pomalíme další hoďku. Krok 7: Dochutíme dle potřeby solí či pepřem a kdo má rád česnek, přidá ještě jeden stroužek. Krok 8: Stehýnka vykostíme překrájíme na větší kousky. Krok 9: Přihodíme je zpět do PH ke kapustě a bramborám, všechno promícháme a můžeme podávat.

Zveřejněno 3. 1. 2012

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tři v tom (v PH)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zxZy

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tři v tom (v PH)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zxZy

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (39)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

už jsem majitelka PH dva dni a kapustu mám v lednici...Díky.:-D

Zdenka1: Zdeničko, moc děkuju, jsem ráda, že strávníkům chutnalo;-):-)
ovšem, když se dívám na tu porci.. chlapci drží dietu..:-? nebo že by krize i u vás:-O:-8:-?:-D:-D:-D:-D
děkuji za obrázek;-):-):-):-K a za odzkoušení:yes:

Tak konečně došlo na realizaci tvého receptu. PH nemám, tak jsem musela trochu zaimprovizovat. Kapustu jsem měla čerstvou, dala jsem celou hlávku. Stehna 3 ks. Česnekem jsem nešetřila. Bylo to velmi mňamozní. Část jsem chtěla zamrazit, ale sež. snědli to všechno:-p:yes:. Chválím, chválím, chválím:yes::yes::yes:

Takové dobrůtky pohromadě...:-p PH nemaje, ukládám k obyčejnému vaření - co nejpomalejšímu...;-):yes:

;-(:-( hm, pěkné,jen PH nemáme,ale kapustu nesmím,:yes: ale je to zajímavé, hm, manžel by asi ale mohl;-):-):-K

:-p:-p:-p:yes:ukládám a vyzkouším,tohle taky miluju :-p:-p:-D:-D

Rebi,kapustu máme moc rádi a s těmi uzenými stehýnky je to moc príma nápad na dobrou baštu:-p+18:yes:

:-p mňam:yes::-K

cathleen::yes::yes: tak, tak..chvála Pánu Bohu a našim pěstitelům;-):yes::yes: mě se zdá, že mě tento(CZ) název naučil používat Colombo;-)

rebeka: mně to jasné je. Už párkrát jsem u vkládání receptu přemýšlela, jestli nemám zdůraznit, že používám CZ česnek. Ten "jiný" je bez vůně i chuti, ale naštěstí se prý pěstování našeho česneku zase začíná rozjíždět.:yes:

cathleen::-D:-D děkuji, catt:-):-) no, to aby bylo jasno..kdyby nebyl k mání CZ, tak made in China by musel býti minimálně v dojnásobném množství:-8:-D;-)

Mňamka:-p:-p budu muset vyzkoušet:yes::yes: (a líbí se mi to CZ u česneku :-D )

rebeka::-KRebí:-Kneváhej a piš:-K Děkuji:-K

cardanka: děkuji za pochvalu i bodík;-):-):-)
ano, to koření je z Justu, mám kamarádku, u které si ho objednávám..tohle jsou kořenky, ale je k dostání i ve větší gramáži v pixli:-D, je to sice poněkud finančně náročnější, ale je mooc dobré a to všechny druhy:yes:Takže se tak 2x do roka prásknu přes kapsu:-D a zakoupím všechny druhy. Mají i skvělé bujony. Máš-li zájem, písnu ti to SZ;-)
Hezký den:-K

Tématické fráze:
recepty z justy, tři v tom, recepty ph, recepty na ph., recepty do ph, koření na kuře od justu, buchta z justy, kapusta v ph, recept na justu, koření od justu, pěstování ružičkové kapustičky, recepty pro ph, paštika ph, recepty z kořením z justu, jak upravit kapustičky, jak pěstovat justu, recept na polevku sz ružičkové kapusty, šup brambory s uzenými stehny, ph recepty, ph recept

Suroviny:
kapusta, stehno kuřecí uzené, brambory, slanina, cibule, česnek, sůl, pepř, koření nahrin

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu