Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pizza taštičky se špenátem

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

kudlova3 kudlova3

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 600 kJ /
2 294 kcal
Bílkoviny66,10 g
Tuky46,00 g
Vláknina21,00 g
Cholesterol 15 mg
Sodík 6,54 g
Sůl16,25 g
Sacharidy393,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Nastavení pekárny: Program Těsto. Vykynuté těsto propracujeme na pomoučněné ploše nebo na silikonovém vále (těsto se nelepí a nemusí se podsypávat), vyválíme, nakrájíme na pásky. Krok 2: Na půlku dáme vychladlý špenát, druhou půlku projedeme zdobícím mřížkovacím válečkem, mřížky malinko roztáhneme, přeložíme a kraje zmáčkneme. Krok 3: Na na plechu s teflonovou nebo silikonovou podložkou, případně pečícím papírem necháme cca 45 minut kynout. Pak pomašlujeme žloutkem smíchaným s trochou vody a pečeme ve vyhřáté troubě při cca 180°C. Hotové taštičky ihned přendáme z plechu na mřížku.

Zveřejněno 7. 1. 2012

Poznámka autorky kudlova3

Recept mám z diskuse.dama.cz/diskuse.php?d=937

Snažila jsem se tady takový recept dohledat, aby jsem se neopakovala, ale nenašla, nenašla :-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rMAp

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rMAp

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (7)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Bezva inspirace:yes:.+4

Květo, jak se tak dívám na tvé taštičky, tak si říkám, že ten váleček na to vrchní těsto mám taky a ještě jsem neměla odvahu ho použít!:-D:yes:

Ten mriežkvací valček mám doma už veľmi dávno a ešte som ho nikdy nepoužila, žeby som to skúsila ;-)+ 3

Recept se mi líbí:-p+2:yes:Moc hezké taštičky:-K

:-p:-p:-p Miluji špenátové taštičky - posílám 1.bodík

Tématické fráze:
špenátové taštičky, špenátové taštičky recept, špenátový taštičky, recept na špenátové taštičky, černá čočka beluga recept, mřížkovací váleček recepty, kynute tasticky se špenátem, spenatove mrižky, pizza taštičky z kynutého těsta, špenátové pizzové taštičky, mřížkovací váleček na kynuté těsto, recept špenátové taštičky, čočka beluga, recepty.cz/pizza, špenátové taštičky z kynutého těsta, špenátové pizza, špenátové taštiičky, pizzové tyčinky plněné špenátem, špenatove těsto na pizzu recept, špenátové taštičky z domácího těsta

Suroviny:
mléko, sůl, koření pizza, kmín mletý, olej, cukr, mouka hladká, mouka polohrubá, droždí sušené, špenát mražený

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu