Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 585 kJ / 140 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 9,66 g | 
| Tuky | 7,73 g | 
| Vláknina | 4,20 g | 
| Cholesterol | 259 mg | 
| Sodík | 105 mg | 
| Sůl | 0,21 g | 
| Sacharidy | 7,00 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Játra si nakrájíme, aby byly 4 plátky, které odblaníme. Na každý plátek dáme anglickou slaninu a sýr, který v polovině překrojíme (dáme obě půlky na sebe),děláme to proto, aby nám šly játra přehnout a pak je kovovými jehlami spojíme.
	Krok 2: Vajíčko si našleháme se solí a játra namáčíme, pak přendáme do strouhanky - můžeme obalit 2x, necháme stát.
	Krok 3: Nakrájíme si cibuli na měsíčky a zbylou anglickou slaninu (3 plátky) na menší čtverečky.
	Krok 4: Na pánev si dáme sádlo, zahřejeme, pak cibuli, chvíli jí necháme smažit a přidáme balíčky jater a slaninu, játra po obou stranách osmažíme, zalijeme vodou a dusíme pod pokličkou do měkka - občas otočíme a při vydušení šťávy přidáme vodu.
	Krok 5: Nakonec přisypeme Sosenfix, promícháme a převaříme, podle chuti můžeme přisolit.
Zveřejněno 15. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Neobvyklá hovězí játra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wRo1
Moje poznámka
					
				
Neobvyklá hovězí játra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wRo1
Nejnovější recepty
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 5 hodinami
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 18 hodinami
	
			
	
Fleky se zelím
Přidáno před 21 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 1 hodinou
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 3 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 3 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 4 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 5 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 5 hodinami
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 14 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 16 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 17 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 17 hodinami
						Tématické fráze:
						
							hovězí játra recept, 
						
						
							hovězí játra recepty, 
						
						
							hovězí játra, 
						
						
							recept na hovězi jatra, 
						
						
							recepty hovězí játra, 
						
						
							recepty z hovězích jater, 
						
						
							recepty na hovezi jatra, 
						
						
							sosenfix, 
						
						
							recept hovězí játra, 
						
						
							játra hovezi, 
						
						
							recept na hovězí játra recept, 
						
						
							priprava jidla z hovezych jater, 
						
						
							hovezijatra, 
						
						
							recepty-hovezi jatra, 
						
						
							smažená hovězí játra, 
						
						
							hovězí játra po anglicku, 
						
						
							neobvyklá kachna-recept, 
						
						
							recpt jatra hovezi, 
						
						
							hovezi jatra platky, 
						
						
							recept z hovězích jater
						
					
						Suroviny:
						
							játra hovězí, 
						
						
							cibule, 
						
						
							sýr eidam, 
						
						
							slanina anglická, 
						
						
							olej ze sušených rajčat, 
						
						
							strouhanka, 
						
						
							vejce, 
						
						
							sádlo, 
						
						
							sosenfix, 
						
						
							sůl
						
					
	
			
	
	
	
	
	
	
	
	
Komentáře (10)