Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 415 kJ / 577 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,37 g |
Tuky | 30,79 g |
Vláknina | 11,08 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 497 mg |
Sůl | 1,04 g |
Sacharidy | 31,70 g |
Postup přípravy
Krok 1: Erteple nakrájíme na kostičky, osolíme, opepříme, okmínujeme a trošku okořeníme muškátovým oříškem.
Krok 2: Cibuli nakrájíme na jemno a osmažíme na sádle, přidáme stroužek nasekaného česneku, necháme zesklovatět, přidáme nakrájenou zeleninu, posmažíme do zlatova a přidáme erteple.
Krok 3: Erteple osmažíme do zlatova a přidáme rozmíchané vejce.
Krok 4: Přiklopíme pokličkou a na malý plamínek dusíme dozlata.
Zveřejněno 18. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Erteple po Bzenecku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M5M5
Moje poznámka
Erteple po Bzenecku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M5M5
Nejnovější recepty
Kynuté knedlíky podle Těhotnýho kuchaře
Přidáno před 5 hodinami
Cuketový perník
Přidáno před 8 hodinami
Zeleninové válečky pečené v troubě
Přidáno před 21 hodinami
Mladé zelí s klobásou à la bigos
Přidáno před 21 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky s jogurtovým přelivem
Přidáno před 21 hodinami
Grilovaná cuketa s masovým válečkem a párkem
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Borůvkový koláč s tvarohem
Janicevlcice před 13 minutami
Hraběnčiny výborné řezy
Aruna před 1 hodinou
Vynikající pizza
bigbys před 1 hodinou
Špagety à la carbonara
Bensat před 1 hodinou
Filé z tresky zapečené v omeletě s pažitkou
Zazie před 4 hodinami
Kmínová polévka s cizrnou
Kakoska před 4 hodinami
Nepečený tvarohový dort s ovocem
janzam před 5 hodinami
Srbské rizoto z mletého masa
Fitulka před 7 hodinami
Čočková polévka s uzeninou
Fitulka před 7 hodinami
Tématické fráze:
erteple,
co jsou erteple,
co je to erteple,
erteple jidlo,
erteple recept,
recept erteple,
erteple-recept,
erteple se se šunkou,
pečené erteple,
selská omeleta retro,
co su to erteple,
erteple zapečené,
bzenčanka,
co jsou to erteple?,
zužitkování celeru,
tradiční erteple recept,
co jsou to erteple,
maso po bzenecku,
recepty erteple
Suroviny:
brambory,
cibule,
celer,
mrkev,
sůl,
pepř,
kmín celý,
česnek,
vejce,
sádlo
Komentáře (16)
Jo v surovinách ti chybí ten oříšek
hezoučké to máš