Kapr po židovsku
Kapr po židovsku patří k těm pokrmům, které jsou snadné na přípravu. Receptů na něj existuje spousta. Restovaného kapra dusíme na víně spolu se žampiony a křenem. Omáčku zjemníme smetanou a podáváme nejlépe s bramborovou kaší.
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapr po židovsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q0Y
Moje poznámka
Kapr po židovsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q0Y
Nejnovější recepty
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 6 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 21 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 21 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 21 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 22 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Barevný guláš - neguláš
Jan Nemec před 1 hodinou
Srbská fazolová polévka s koprem
pavlina.simr před 2 hodinami
Hadrová polévka našich babiček
VeraHajany před 2 hodinami
Klasická bramboračka
Danakoukolova před 6 hodinami
Kedlubnové zelí
Merylas před 7 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
novakovajanna před 8 hodinami
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 23 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 15. 6. 2025 15:05
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova 15. 6. 2025 13:09
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik 15. 6. 2025 11:41
Tématické fráze:
kapr recept,
recepty na jídlo z kapra,
všechny recepty na kapra,
kapr recepty,
jídla z kapra,
řízek z kapra,
výborný kapr,
file po židovsku,
ryba po židovsku,
recept kapr,
rizky z kapra,
kostra kapra,
recepty z kapra,
rybí filé po židovsku,
kapr po židobsku,
kapr v kuchyni,
recepty na jidla z kapra,
výborný recept na kapra,
kapr požidovsku,
recept z kapra
Suroviny:
kapr,
smetana ke šlehání,
křen,
koření na ryby,
víno bílé,
žampióny,
cibule,
sůl,
petrželka zelená,
citron,
olej,
mouka hladká
Komentáře (18)
Vypadá to, že jídlo si zde může nazvat každý jak mu libo.
Zajímavé, či spíše překvapivé komentáře; ale vlastně ani moc překvapivé nejsou...
Kde kdo si myslí, že židovské jídlo musí být s česnekem
Podívejte se na jidiš a košer kuchyni než začnete plácat.