Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 405 kJ / 336 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 8,48 g | 
| Tuky | 9,71 g | 
| Vláknina | 32,73 g | 
| Cholesterol | 26 mg | 
| Sodík | 198 mg | 
| Sůl | 0,37 g | 
| Sacharidy | 44,39 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Hovězí s balsamicem a rozmarýnem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BRzX
Moje poznámka
					
				
Hovězí s balsamicem a rozmarýnem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BRzX
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 8 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 10 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 12 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 15 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 16 hodinami
	
			
	
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 3 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 5 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 7 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 7 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 8 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 8 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 9 hodinami
	
			
	
	
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 10 hodinami
	
			
	
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 10 hodinami
	
			
	
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 10 hodinami
						Tématické fráze:
						
							k čemu balsamico, 
						
						
							omáčka balsamico-použití v receptech, 
						
						
							jak použít balzamiko, 
						
						
							hovezi pecene s rozmarynem, 
						
						
							k cemu se pouziva balsamico, 
						
						
							ocet balsamico do omáčky, 
						
						
							omáčka balsamico použití, 
						
						
							na co pouzit balsamico, 
						
						
							ocet balsamico omáčkový, 
						
						
							použití balsamica, 
						
						
							hovězi zavitky s rozmarynem, 
						
						
							hovezi balzamiko, 
						
						
							k čemu použít balsamico, 
						
						
							balsamico omáčka použití, 
						
						
							omáčka z balsamico octa, 
						
						
							vepřová pečeně s balsamicem, 
						
						
							omáčka z balsamica, 
						
						
							k čemu je balsamico, 
						
						
							jak pouzit balsamico, 
						
						
							hovězí s balzamicem
						
					
						Suroviny:
						
							hovězí zadní, 
						
						
							cibule, 
						
						
							mrkev, 
						
						
							celer, 
						
						
							balsamico, 
						
						
							hořčice plnotučná, 
						
						
							pepř, 
						
						
							sůl, 
						
						
							česnek sušený, 
						
						
							kmín drcený, 
						
						
							rozmarýn sušený, 
						
						
							olej, 
						
						
							máslo, 
						
						
							bujón zeleninový
						
					
	
			
	
	
	
Komentáře (20)
janiczka - balsamico dávám i do svíčkové na smetaně, když potřebuji doladit chuť a barvu.