Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 787 kJ / 427 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,55 g |
| Tuky | 37,52 g |
| Vláknina | 10,36 g |
| Cholesterol | 34 mg |
| Sodík | 15 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 16,80 g |
Postup přípravy
Kotlety podáváme s bramborem.
Zveřejněno 27. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Labské kotlety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lMXr
Moje poznámka
Labské kotlety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lMXr
Nejnovější recepty
Kokosové rohlíčky
Přidáno před 32 minutami
Nivová s ořechy a jablkem
Přidáno před 1 hodinou
Pražma královská v solné krustě podle Marka Raditsche
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí karbanátky se sýrem a slaninou
Přidáno před 17 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Přidáno před 23 hodinami
Kapřík podle pánů z Rožmberka s bramborami
Přidáno 6. 12. 2025 17:46:33
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vymazlené raffaello
Talskal před 16 minutami
Rychlá kakaová buchta
Ppatricie2013 před 28 minutami
Ořechové pracny
Alamatej před 42 minutami
Rychlá toskánská polévka
Kajkajak před 54 minutami
Vepřové na paprice
Misicka77 před 1 hodinou
Krémová polévka z pečené dýně s kokosovým mlékem
JarkaST. před 1 hodinou
Dýňová polévka mistra kuchaře
Merylas před 1 hodinou
Vajíčková pomazánka
Merylas před 1 hodinou
Kuře s divokým kořením
Merylas před 1 hodinou
Jablíčkové lívanečky
Merylas před 1 hodinou
Tématické fráze:
labský knedlík,
labske knedliky,
labský vepřový kotlet,
labské knedlíky recept,
labský knedlík recept,
labský řízek,
vepřový kotlet labský,
knedlík labský recept,
labská vepřová kotleta,
bačovy kotlety,
kotleta recepty,
recept lapský kotlet,
labské řízky,
labské vepřové kotlety,
lesácký kotleta,
kotlety s knedlikem,
recept na labský knedlík,
recept na labské knedlíky,
lapský kotlet recept,
recept lapský kotlet
Suroviny:
kotleta vepřová,
sůl,
pepř mletý,
kmín drcený,
česnek,
mouka bezlepková,
sádlo,
cibule
Komentáře (2)