Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 504 kJ / 359 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,37 g |
Tuky | 10,82 g |
Vláknina | 8,56 g |
Cholesterol | 994 mg |
Sodík | 158 mg |
Sůl | 0,36 g |
Sacharidy | 25,80 g |
Postup přípravy
Krok 1: Kuřecí játra očistíme, odblaníme, umyjeme a nakrájíme na kousky.
Krok 2: Cibulku si nakrájíme a vzpěníme na kapce oleje, přidáme česnek na plátky, vhodíme játra a pár minut restujeme. Osolíme a opepříme, můžeme přidat špetku mleté sladké papriky a trošku vegety.
Krok 3: Krkovici naklepeme, opepříme, osolíme a rychle opečeme na pánvi.
Krok 4: Nachystáme si bránici- rozvineme ji a rozdělíme na 4 díly, očistíme si papriku a rozkrojíme opět na 4 díly, můžou být i nudličky.
Krok 5: Opečenou krkovičku klademe na bránici, na každou porci dáme díl játry, papriku a nahoru plátek sýra a zabalíme do bránice.
Krok 6: Dáme na vymaštěný pekáček do trouby a pečeme doměkka. Občas můžeme podlít.
Zveřejněno 21. 5. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krkovice v bránici
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kpr
Moje poznámka
Krkovice v bránici
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kpr
Nejnovější recepty
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 10 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 16 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 16 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 16 hodinami
Zapečené brambory s vařenými vejci
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Litý perník
Lenka Sedlackova před 1 hodinou
Pomazánka z červené řepy s křenem
monyss před 1 hodinou
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
káťa před 1 hodinou
Hokaido pomazánka s Cottage sýrem
gabrus před 2 hodinami
Rajská omáčka
Nikki1 před 2 hodinami
Čočka na kyselo
ivankavlastik77 před 2 hodinami
Banánová bábovka
Weer8 před 3 hodinami
Pomazánka z vepřové konzervy
RabaRoman před 3 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hahan před 4 hodinami
Rajčatový salát s majonézou
Darwin před 4 hodinami
Tématické fráze:
krkovice recepty,
steak z krkovice,
vepřová branice,
krkovice steak,
vepřový steak z krkovice,
steak z krkovice recept,
pokrmy z krkovice,
kde je krkovice,
krkovice,
steak z vepřové krkovice,
hovězí krkovice,
krkovice v alobalu,
kde koupit branici,
recept na pecenou krkovici,
jídla z vepřové krkovice,
jídla z krkovice,
krkovice v necu,
vepřový steak na pánvi,
bránice recepty,
jídlo z vepřové krkovice
Suroviny:
krkovice vepřová,
bránice,
játra kuřecí,
cibule,
česnek,
paprika čerstvá červená,
sýr tvrdý,
olej,
sůl,
pepř,
paprika sušená sladká,
vegeta
Komentáře (14)
Na pečení v alobalu pozor, nedávej tam ten sýr, když tak až nakonec po vybalení z alobalu.
Jinak se ten sýr asi přilepí na ten alobal a z jídla se ztratí to kouzlo. Nejlepší to je opravdu v té bránici.