Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 883 kJ / 211 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,36 g |
| Tuky | 15,12 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 199 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 1,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špenátový závin smažený Retro
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mMAr
Moje poznámka
Špenátový závin smažený Retro
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mMAr
Nejnovější recepty
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 5 hodinami
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 6 hodinami
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 7 hodinami
Vepřový závitek s hořcicovo-slaninovou omáčkou
Přidáno před 7 hodinami
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 8 hodinami
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nebeský koláč
Janja před 31 minutami
Domácí kmínový chleba
BarboraEis před 1 hodinou
Jogurtový dip s česnekem
Kajkajak před 2 hodinami
Pizza šneky
Kajkajak před 2 hodinami
Mléčná polévka
Kajkajak před 2 hodinami
Květáková omáčka Alfredo
adelaku před 3 hodinami
Kysané zelí zahuštěné - rychlé a jednoduché
DavidVolvo před 3 hodinami
Čokoládový dort z čokolády
Vackovaklara312 před 4 hodinami
Vepřová plec na houbách a na smetaně
74tomik před 4 hodinami
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 4 hodinami
Tématické fráze:
špenátový závin,
špenátové rizoletky,
rizoletky recept,
smažené rizoletky,
špenátový závin s lososem,
rizoletky,
špenátoví zavin,
špenatove smazenky,
recept na špenátový závin,
rizoletky se se špenátem,
rizoletky se špenátem,
rizoletky špenátové,
recept špenátový závin s lososem,
smažená rizoletka,
retro recepty,
recepty na rizoletky,
špenátová rizoletka,
smažené rizzoletky,
retro jídla,
rizoletky foto
Suroviny:
mouka,
vejce,
sůl,
mléko,
tuk na smažení,
špenát,
vejce,
smetana,
česnek,
sůl,
pepř,
mouka,
vejce,
žemle
Komentáře (7)
+