Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 883 kJ / 211 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,36 g |
Tuky | 15,12 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 199 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 1,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špenátový závin smažený Retro
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mMAr
Moje poznámka
Špenátový závin smažený Retro
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mMAr
Nejnovější recepty
Kuřecí nudličky v omáčce z fazolek s paprikou a hráškem
Přidáno před 5 hodinami
Švestkové chutney
Přidáno před 9 hodinami
Plněné papriky podle Jana Punčocháře
Přidáno před 17 hodinami
Okurková limonáda
Přidáno před 18 hodinami
Treska v zeleninovém lůžku
Přidáno 25. 7. 2025 13:00:02
Višnová pikantní omáčka k masu
Přidáno 24. 7. 2025 18:15:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Skvělé domácí okurkové řezy
Kopici před 3 hodinami
Lilek s rajčaty a sýrem
pekarnik před 5 hodinami
Plněné papriky s rajskou omáčkou
bioubi před 6 hodinami
Borůvkové řezy
Luciksch před 7 hodinami
Vepřové pikantní nudličky na smetaně s pórkem
Formanova před 7 hodinami
Domácí kmínový chleba
Jurasekjurasek před 8 hodinami
Panenka pečená v pepřové omáčce
Viky90 před 8 hodinami
Drobenkový koláč s tvarohem a ovocem
PetCah před 8 hodinami
Niva v bramboráku
kimlo před 10 hodinami
Plovdivské maso
poirotka před 11 hodinami
Tématické fráze:
špenátový závin,
špenátové rizoletky,
rizoletky recept,
smažené rizoletky,
špenátový závin s lososem,
rizoletky,
špenátoví zavin,
špenatove smazenky,
recept na špenátový závin,
rizoletky se se špenátem,
rizoletky se špenátem,
rizoletky špenátové,
recept špenátový závin s lososem,
smažená rizoletka,
retro recepty,
recepty na rizoletky,
špenátová rizoletka,
smažené rizzoletky,
retro jídla,
rizoletky foto
Suroviny:
mouka,
vejce,
sůl,
mléko,
tuk na smažení,
špenát,
vejce,
smetana,
česnek,
sůl,
pepř,
mouka,
vejce,
žemle
Komentáře (7)
+