Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 896 kJ / 1 648 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,26 g |
Tuky | 29,42 g |
Vláknina | 19,40 g |
Cholesterol | 548 mg |
Sodík | 466 mg |
Sůl | 0,92 g |
Sacharidy | 260,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečené zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ln1r
Moje poznámka
Pečené zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ln1r
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Topinky se salámovo-vaječnou směsí
Přidáno před 11 hodinami
Mini chlebíčky s tataráčkem z uzeného lososa
Přidáno před 11 hodinami
Medailonky se žampiony a paprikami
Přidáno před 11 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy, sypané strouhaným vajíčkem
Přidáno před 11 hodinami
Pražma na grilu s bylinkami
Přidáno před 12 hodinami
Grilovaný losos s koprem a citronem
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkové knedlíky z bramborového těsta
Koubicka před 4 hodinami
Cukeťák podle Kateřiny Winterové
matousekk před 5 hodinami
Brambory se dvěma druhy hub na kyselo
Sahula před 5 hodinami
Máčanka ze sušených hub
Sahula před 5 hodinami
Cuketové placičky
Issis před 7 hodinami
Vepřová pečeně po frankfurtsku
motelij před 9 hodinami
Kefírka s kokosovým krémem
LilianaKofronova před 9 hodinami
Čínský okurkový salát
Marcela0123 před 9 hodinami
Tvarohovo-vajíčková pomazánka
Evicka18 před 9 hodinami
Kynutý se švestkami ... koláč
PetaP před 10 hodinami
Tématické fráze:
pečené zelí,
zelí pečené recept,
pečené zelí recept,
pečené bílé zelí,
recept na pecene zeli,
recepty se zelím,
zelí pecene,
pečene zelí recepty,
něco ze zelí,
pecene zeli na plech,
zelí na plechu,
pečený zelí,
zelí recepty,
prčené zelí,
recepty ze zelí,
recept pečené zelí,
bezmasé recept ze zelí,
pečené kyselé zelí,
pecene hlavkove zeli,
oblubenerecepty.cz
Suroviny:
zelí bílé hlávkové,
mléko,
vejce,
mouka hladká,
sůl,
máslo
Komentáře (23)
Jinak Magdalenka má pravdu, dívala jsem se na recept na trešeník a tam se těsto válí a je tam kyslé zelí
na Slovenku sa to volá "Trešeník"
http://www.oblubenerecepty.sk/slane-jedla/1142-tre...