Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 794 kJ / 668 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,18 g |
Tuky | 25,00 g |
Vláknina | 23,20 g |
Cholesterol | 6 mg |
Sodík | 80 mg |
Sůl | 0,04 g |
Sacharidy | 82,89 g |
Postup přípravy
Přidejte hrášek a vařte 5 minut. Krok 3: Přimíchejte jogurt a osolte a opepřete podle chuti.
Zveřejněno 1. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborová s hráškem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NpKv
Moje poznámka
Bramborová s hráškem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NpKv
Nejnovější recepty
Jahodový džem s rebarborou
Přidáno před 7 hodinami
Zeleninový salát – co lednice nabízí
Přidáno před 7 hodinami
Chuťovky s ochuceným sýrem
Přidáno před 7 hodinami
Tortilla s ovocem
Přidáno před 7 hodinami
Plněná mini tortilla
Přidáno před 8 hodinami
Řezy z knedlíků a brokolice
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čajová kolečka
sarik před 3 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
iveta.kroul před 5 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
LucieKrou před 6 hodinami
Domácí chleba z trouby
LucieKrou před 6 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
LucieKrou před 6 hodinami
Čokoládové řezy s karamelem
Tynagaz před 6 hodinami
Placičky z bramborové kaše
brtna před 7 hodinami
Brambory se špekáčky na pivu
Pencroo před 7 hodinami
Kovbojské fazole
brtna před 7 hodinami
Křehký strouhaný jablečný koláč
Nikol005 před 7 hodinami
Tématické fráze:
bramborová polévka s hráškem,
"@braskem.com.br" loc:cz,
bramorova omeleta,
bramborová se smaženým hráškem,
bramorová polévka,
bramorová polévka s hráškem,
mail brasbem.com loc:cz,
polévka bramborová s hráškem,
bramborova polevka s hraskem,
"@braskem.com" loc:cz
Suroviny:
olej,
brambory,
cibule,
česnek,
koření kari,
koriandr sušený,
kmín mletý,
vývar zeleninový,
chilli paprika čerstvá,
hrášek mražený,
jogurt bílý,
sůl,
pepř
Komentáře (11)
Recept je velmi zaujimavy a dnes ho idem uvarit.