Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 602 kJ / 1 578 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 225,00 g |
Tuky | 75,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 375 mg |
Sodík | 600 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 0,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečený bůček s kuskusem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n8l7
Moje poznámka
Pečený bůček s kuskusem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n8l7
Nejnovější recepty
Cuketový sachr
Přidáno před 1 hodinou
Marmeláda z rynglí
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 17 hodinami
Tvarohový chia pohár s ostružinami a čokoládou
Přidáno před 17 hodinami
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 20 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno 2. 9. 2025 10:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajská z čerstvých rajčat
Onzyx před 34 minutami
Dukátové buchtičky
Jarda1972 před 52 minutami
Buchta Rafaelo
Alicia8 před 59 minutami
Špenátová polévka s mlékem
Kajkajak před 1 hodinou
Krkovička po farářsku
Tamarilka před 2 hodinami
Hrachová kaše s cibulkou
alus.s před 3 hodinami
Cikánské řízky
hd.monthy před 3 hodinami
Pečená švestková povidla
Katerain před 4 hodinami
Minutková krkovička (křehká)
lunav1 před 4 hodinami
Kuřecí kung pao z letáku Albert
Radka61 před 4 hodinami
Tématické fráze:
pečený bůček,
horní pečení bůčku,
pečený bůček s,
kuskus s pecenym masem,
bůček s kususem,
peceny kuskus,
bůček pečený se zeleninou,
kuskus pečený na cibulce,
pečený štavnatý buček,
křupavá kůrka u pečeného bůčku,
návod na pečeny buček,
kuskus a jeho konsistence,
stavnaty bucek,
jednoduchy pečený bůček recepty,
šťavnatý pečený bůček,
kus kus bucek,
neobvykle recepty z bůčku
Suroviny:
kost,
kuskus,
sůl,
kmín celý,
tabasco,
paprika sušená sladká,
Komentáře (12)
Já si k bůčku raději zakrojím čerstvý chlebík a kuskus jindy promíchám s teplou zeleninkou nebo šťavnatým restovaným drůbežím masem.
Jako sranda dobrý, ale odrazuje mě sypká konzistence kuskusu kombinovaná s pečeným bokem, který se musí krájet na větší kusy..
velmi dobré,šťavnaté
Víťo dotaz-ten bůček i když se peče při menší teplotě,fakt se za celé 4hodiny nemusí ani trošku podlít
"začátek" jako