Postup přípravy
Krok 1: Do hrnce s vodou dáme nakrájené brambory, mrkev, osolíme, dáme koření a vaříme, když jsou brambory a mrkev měkké uděláme z mouky a oleje jíšku a zahustíme, povaříme a dochutíme cukrem a octem aby byla sladkokyselá.
Zveřejněno 26. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bobková polívka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GZ5K
Moje poznámka
Bobková polívka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GZ5K
Nejnovější recepty
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno před 19 hodinami
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno 14. 10. 2025 14:33:04
Jelení závitky
Přidáno 14. 10. 2025 13:01:02
Pikantní pečená rajčata
Přidáno 14. 10. 2025 12:33:53
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno 14. 10. 2025 11:57:44
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bábovka z pudinku
Routeu před 1 minutou
Krevetové rizoto
Lucie1001 před 2 minutami
Rychlá hrachová polévka s krutony
Lara.S před 12 minutami
Kanellbular - skořicové šneky
Lara.S před 13 minutami
Křehký jablečný závin
Lara.S před 13 minutami
Chutné vafle
Lara.S před 14 minutami
Jablkový perník
Lara.S před 14 minutami
Rybí filé na italský způsob
Jan Nemec před 2 hodinami
Mexický bramborový salát
wimra před 2 hodinami
Tématické fráze:
franfurska polevka,
recepty polívek,
ryby polivka,
bobková polévka,
hřibová polevka,
polevka franfurska,
dínová polévka,
bramborova polivka,
zasmažka,
recepty-polivky,
recept franfurská polévka,
polivkove recepty,
franfurská,
levné polívky,
levná polívka,
zalívánka,
jak se vaří ryby polívka,
hřibová polévka recept,
franfurská polévka recept,
jak se dělá polívka
Suroviny:
brambory,
mrkev,
sůl,
koření nové koření,
bobkový list,
pepř celý,
olej,
mouka hladká,
ocet,
cukr
Komentáře (8)
Postup:Brambory vaříme s kořením a když jsou poloměké,přidám zátřepku,chvíli povařím a po vypnutí přidám vajíčka protlačené přes kolečko na bramborový salát a osmaženou slaninu bez sádla.
Dochutím octem. Tedy žádná mrkev ani cukr nebo olej.Polévka má být hustá a sytá.Je vynikající,všechny návštěvy si ji přejí a vy ji taky vyzkoušejte.drlik.k@seznam.cz