Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 121 kJ / 985 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 79,98 g |
Tuky | 60,34 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 1,39 g |
Sodík | 400 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 28,68 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Játra obalená cibulí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/avm
Moje poznámka
Játra obalená cibulí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/avm
Nejnovější recepty
Tagliatelle s cuketou a rajčaty
Přidáno před 13 hodinami
Cizrnové kari s kokosovým mlékem
Přidáno před 13 hodinami
Čínské nudle s mletým masem
Přidáno před 13 hodinami
Barevná směs s těstovinami
Přidáno před 13 hodinami
Nepečené tartaletky s ostružinovou marmeládou
Přidáno před 17 hodinami
Karamelové řezy s pudinkem a krémem z tvarohu
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové na houbách
radbastim před 10 minutami
Pražský koláč podle ČSN
pavlina.simr před 12 minutami
Těstovinový salát
Elen0766 před 28 minutami
Nejlepší špenát
mafinka888 před 55 minutami
Citrónová Babeta z DP
Myskamk před 58 minutami
Nivová omáčka
PetrM před 1 hodinou
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
MartinaDolakova před 1 hodinou
Dobrá frankfurtská polévka
Eva z HK před 1 hodinou
Krkovice na houbách s rýží
IvetaFrancova před 1 hodinou
Duhové Salko řezy
Severka1992 před 2 hodinami
Tématické fráze:
veprova jatra recepty,
jehněčí játra jako minutka,
hovězí játra jako minutka,
játra na cibulce pohlreich,
vepřová játra recept,
vepřové játra,
hovězí játra,
játra na cibulce,
veprova jatra,
recepty z jater,
hovězí játra recept,
hovězí játra minutka recept,
vepřová játra recepty pohlreich,
hovězí játra recepty,
vepřová játra recept pohlreich,
vepřová játra recept pohlreich,
vepřová játra na cibulce minutka,
hovezi jatra na cibulce,
srnčí jatra na cibulce,
kančí játra na cibulce
Suroviny:
játra vepřová,
olej,
cibule,
máslo,
pepř,
sůl
Komentáře (6)