Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 853 kJ / 1 160 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 79,78 g |
Tuky | 60,36 g |
Vláknina | 6,40 g |
Cholesterol | 1,10 g |
Sodík | 561 mg |
Sůl | 1,12 g |
Sacharidy | 71,22 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Valašská syrnica
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jL95
Moje poznámka
Valašská syrnica
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jL95
Nejnovější recepty
Cuketová marmeláda
Přidáno před 1 hodinou
Selská polévka s kroupami
Přidáno před 3 hodinami
Švestkový koláč s marcipánem
Přidáno před 9 hodinami
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno před 21 hodinami
Polévka s ratatouille
Přidáno před 22 hodinami
Maso na špejli
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrníčková cuketová buchta
DitaB před 33 minutami
Světlý korpus
Myroslava před 51 minutami
Vepřová panenka s gnocchi a špenátem
RaeRea před 2 hodinami
Cuketové palačinky z kefíru
Bretik před 2 hodinami
Domácí sušená rajčata TOP
petrjkt před 2 hodinami
Švestkové knedlíky (z tvaroho-brambor.těsta)
Palenka před 3 hodinami
Cuketový koláč s mákem a švestkami
Nerea před 4 hodinami
Obrácený koláč s jablky
Andrea_kum193 před 4 hodinami
Cuketové karbanátky se sýrem s možností naložení
TondaJ před 6 hodinami
Tématické fráze:
oklihlý tvaroh,
uklihlý tvaroh,
oklihlý tvaroh domácí,
uklihlý sýr,
uklihlý,
tvaroh oklihlý,
polévka syrnica,
uklihlý tvaroh recept,
oklihly syr,
domikát,
recept na oklihlý tvaroh,
dadalova kuchařka,
jak nechat uklihnout tvaroh,
recept na oklihli tvaroh,
uklihly tvaroh jako syr,
oklihlý tvaroh recept,
dýnová polévka podle polh,
recepty dadalova kuchařka,
oklihlý tvarohový krém,
oklihlý tvaroh recept
Suroviny:
tvaroh měkký,
vývar,
kmín celý,
mouka hladká,
smetana,
vejce,
brambory,
cukr,
ocet,
sůl
Komentáře (26)
potřebovala bych na Vás kontakt ohledně Vašich recetů a fotek. Děkuji Andrea Lišková, andrea.liskova@mfdnes.cz
krásná polévka v neméně krásném porcelánu
Eli, ale ty talířky se mi líbí také, na podobné se pamatuji
Tu Dadalovu kuchařku jsem si ale uložila, možná právě v ní najdu některá jídla, která jsem v mládí měla moc ráda, ale postup neznám
Jo a ještě máš stejný hluboký talíře, máš i mělký? Mně zbyly jen 2 a hlídám je jak....
http://dadala.hyperlinx.cz/pol/polh.html
Je to kategorie valašský domikát.
Na brouzdání za informacemi o nejrůznějších druzích kuchyní a klasických i regionálních receptech je Dadalova kuchařka bezvadná a listuji v ní často. Vlastně se mi ještě nestalo, abych tam nerozlouskla kdejaký kulinární "oříšek". Navíc se člověk dozví i něco o vývoji vaření apod.
Oproti původnímu receptu jsem v závěru přidala cukr a ocet, protože mi to přopadalo malinko plané. Ale doporučuji zkusit, o tvarohu jako základu polévky jsem také neměla tušení...
Moc hezky navařeno