Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 505 kJ / 599 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,35 g |
Tuky | 23,30 g |
Vláknina | 0,75 g |
Cholesterol | 80 mg |
Sodík | 208 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 40,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Letní mls
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r0Kw
Moje poznámka
Letní mls
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r0Kw
Nejnovější recepty
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno před 14 hodinami
Dort Oreo bez vajec
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí yakitori
Přidáno 30. 6. 2025 21:11
Kuřecí tandoori špízy s koriandrovou omáčkou
Přidáno 30. 6. 2025 21:05
Grilovaná kachní prsa
Přidáno 30. 6. 2025 20:59
Barbecue kuře
Přidáno 30. 6. 2025 20:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
janakrejzarova před 14 hodinami
Brokolicová polévka
Kajkajak před 15 hodinami
Koprová omáčka
radekfiala před 15 hodinami
Cuketové soudky plněné sýrem a šunkou
KrisZaezemi před 15 hodinami
Špaldový koláč s pudinkem a jablky
Zabiczka před 17 hodinami
Smetanová polévka s kysaným červeným zelím
MirekFM před 17 hodinami
Jogurtový ovocný koláč
maminka Machulka před 17 hodinami
Buchta "Orgasmus"
veronika_straka před 18 hodinami
Makový koláč s třešněmi
Moanka před 22 hodinami
Vepřové plátky s těstovinami
Moanka před 22 hodinami
Tématické fráze:
dortová želatina,
tvarohový mls,
letní mls,
tvarohovy dort s piskotama,
droetker,
moučníky s broskvema,
letní moučníky,
nepecene letni dorty,
dort s piškotama,
recepty s broskvema,
moučník s broskvema,
droetker.cz,
dort s broskvema,
recepty s piškotama,
tvarohový krém se želatinou,
tvarohove řezy s broskvema,
nepečené letní moučníky,
letní tvarohový dort,
piškot s broskvemi a želatinou,
letní tvarohové dorty
Suroviny:
tvaroh ve vaničce,
jogurt,
šlehačka v prášku,
šťáva broskvová,
sladidlo umělé,
citronka,
broskve,
piškoty,
šťáva broskvová,
víno červené,
želatina
Komentáře (5)
DÍKY Zdenek.